En Sıcak Konular

Şehit pilotlar için tören düzenlendi

8 Mart 2009 20:38 tsi
Kayseri'de şehit olan pilotlar için tören düzenlendi..

Kayseri'nin Sarız ilçesi yakınlarında düşen askeri helikopterde şehit olan Kara Pilot üsteğmenler Faik Şimşek ve Volkan Koçyiğit için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, şehit üsteğmen Şimşek'in eşi Eda Şimşek, ikiz çocukları Belinay ve Berkay, annesi Samiye ve babası Mustafa Şimşek, şehit üsteğmen Koçyiğit'in eşi Seyran Koçyiğit, 3 yaşındaki oğlu Tuna ile annesi Gönül ve babası Yusuf Koçyiğit, yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner ve eşi, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hasan Iğsız, Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Orgeneral Arslan Güner, Ankara Valisi Kemal Önal, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazı öncesinde Cumhurbaşkanı Gül, Orgeneral Başbuğ ve diğer komutanlar, Kocatepe Camii'ne gelişlerinde şehit üsteğmenlerin ailelerine başsağlığı dileğinde bulundur. Şehit üsteğmenler için kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Gül, Orgeneral Başbuğ, protokol üyeleri, subaylar ve vatandaşlar katıldı.

Şehit subayların cenazeleri bir süre askerlerin omzunda taşındıktan sonra top arabasına konuldu. Askeri törenin ardından şehit üsteğmen Şimşek'in cenazesi Kırşehir'e, şehit üsteğmen Koçyiğit'in cenazesi de İzmir'e gönderildi.



Bu haber 662 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,692 µs