En Sıcak Konular

AK Parti'li adaya şok saldırı!

7 Mart 2009 20:08 tsi
Mardin’in Midyat İlçesi Gelinkaya Beldesi’nde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Mehmet Aksöz, taziye için geldiği Adana’da, aynı beldeden DP'nin belediye başkan adayı Yusuf Özçelik’in yandaşlarının saldırısına uğradı.

Otomobilinin camlarını kıran saldırganların elinden havaya ateş açarak kurtulan Aksöz, yaşananan kovalamacanın ardından polis merkezine sığındı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, polis merkezi önünde adayların yandaşları arasında uzun süre gerginlik yaşandı.

Olay, Gülbahçesi Mahallesi 100 Sokak'ta meydana geldi. Mardin'in Mityat İlçesi Gelinkaya Beldesi'nde daha önce de belediye başkanlığı yapan AKP'nin belediye başkan adayı Mehmet Aksöz, ölen bir yakınının ailesine taziye ziyareti için Adana’ya geldi. Mehmet Aksöz, Gülbahçesi Mahallesi’ndeki ziyaretinin ardından partili hemşerileriyle görüşmeye giderken, yolda aynı beldeden DP’nin belediye başkan adayı Yusuf Özçelik’in yandaşlarıyla karşılaştı. Daha önce de adaylıktan çekilme konusunda aralarında husumet bulunan iki adayın yandaşları arasında tartışma çıktı.

‘HAVAYA ATEŞ AÇIP KAÇTI’

Tartışma sırasında 01 NC 695 plakalı kamyonetten inen 4 kişi, ellerine aldıkları taşlarla Aksöz’ün içinde bulunduğu 01 BH 472 plakalı otomobile saldırdı. Saldırganlar otomobilin camını kırarken, Mehmet Aksöz, belindeki ruhsatlı silahı çekti, kendisine korumak için birkaç el havaya ateş açtı. Silah sesleri üzerine saldırganlar sağa sola kaçışınca, Aksöz fırsattan yararlanıp otomibiliyle kaçmaya başladı. Ancak, saldırganla da kamyonetle Aksöz’ün peşine düştü.

‘POLİSE SIĞINDI’

Obalar Caddesi üzerinde yaşanan kovalamacanın ardından Mehmet Aksöz, otomobilini Saydam Caddesi’ndeki Hürriyet Polis Merkezi önüne park etti, içeri girip polisten yardım istedi. Aksöz'ün kamyonetli 4 kişi tarafından takip edildiğini söylemesi üzerine polis ekipleri, cadde üzerinde güvenlik önlemi aldı. Ekipler, durdurdukları komyonetteki 4 kişiyi gözaltına aldı.

Olayı haber alan her iki belediye başkan adayının yakınları, polis merkezine akın etti. Taraflar arasında burada da gerginlik yaşanınca bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Terör, güvenlik şube, asayiş ve karakol polisleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Sık sık tartışan grupları, ekipler güçlükle sakinleştirildi. Olay yerine gelen polis müdürleri, taraflarla konuşup polis merkezinden uzaklaştırdı.



Bu haber 767 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,327 µs