En Sıcak Konular

Soylu, Erdoğan'ı hurdaya çevirecek

6 Mart 2009 11:36 tsi
Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Bartın'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Soylu, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirerek şunları söyledi...

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, Bartın’da, Başbakan Erdoğan’a yüklendi. Vatandaşlardan, Türkiye’nin geleceği için Demokrat Parti’ye destek isteyen Soylu, Baykal, ‘Yedi yıldır Erdoğan’a muhalefet ediyorum” diyor. Bana izin verin, Erdoğan’ı yedi ayda hurdaya çeviririm” dedi.

Bartın Belediyesi Sosyal Tesisi’nde düzenlenen törene katılan Soylu, on üç aydır sürdürdüğü beyaz yürüyüşte kavga siyaseti izlemediğini belirterek, “Bizim kavgamız, işsizlikle, yolsuzlukla, yoksullukla. DP’nin adı kavga, çamur partisi değildir. Biz üretim, iş, aş düşünürüz” dedi.

 “SİYASETİ, ÇİRKİNLEŞTİRDİLER”

AKP ve muhalefet partilerinin siyaseti çirkinleştirdiklerini söyleyen Soylu, “ AKP’li dostlarımıza hatırlatırım, oy verdikleri kişilere sorsunlar, Irak’ta kaybolan bir milyon kişi için ses çıkarmayan iktidara sorsunlar, ‘Koltuk, iktidar hırsı size kimliğinizi mi unutturdu?’ Bu coğrafya, bedava bir coğrafya değildir:” diye konuştu.

“ÇİFTÇİ, SİZE DİZ ÇÖKTÜRECEK”

Hükümetin uyguladığı yanlış tarım politikaları yüzünden, Türk tarımının bitme noktasına geldiğini de kaydeden DP lideri, “ Türk çiftçisi, kendisini diz çökmeye zorlayan AKP’ye, 29 Mart’ta diz çöktürecektir” dedi.

“MERKEZİ YÖNETİMİN, DİKTA REJİMİNİ KABUL ETMİYORUZ.”

Bartın Belediye Başkan Adayı Ahmet Altıntel’e destek isteyen Soylu, daha sonra Bartın Sanayi ve Ticaret Odası’nı  ziyaret etti. Soylu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’de yerinden yönetimin güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

 “ Türkiye’de birçok yetki, yerel inisiyatiflere devredilmeli. Türkiye bu statüko ile yönetilemez, Yerel yönetimler, eskisi kadar atıl ve güçsüz durumda değiller.”

“ EYLÜL AYI, TÜRKİYE’DE SIKINTILI GEÇECEK.”

Türkiye ekonomisi üzerine değerlendirmelerde de bulunan Soylu, 29 Mart’tan itibaren ekonomide daralmalar yaşanacağına dikkat çekerek, vatandaşlardan tedbirlerini şimdiden almalarını istedi. IMF ile Hükümetin, Mart ayından itibaren anlaşma yapacağını bildiren Soylu, bunun sonucu olarak, kamu kaynaklarının kısıtlanacağı ve piyasaların daralacağı uyarısında da bulundu.

DP Lideri Soylu, seçim otobüsünde Safranbolu Belediye Başkan adayı Gürdane Soykök’le halkı selamlayarak destek istedi.

DP Genel Başkanı Soylu, B TV’de katılarak, siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

cafesiyaset



Bu haber 717 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,660 µs