skandal video kaydı | " /> skandal video kaydı | "/>

En Sıcak Konular

Yeni skandal video kaydı

5 Mart 2009 13:46 tsi
Yeni 
skandal video kaydı Karargah Evleri Sorumlusu olarak ismi geçen Tümamiral Gürdeniz'in kızının evini askeri araç ve personelle taşırken görüntüleri çekildi..

Ergenekon terör örgütü kapsamında İşçi Partisinde yapılan arama sonucunda ele geçirilen listede karargah evleri sorumlusu olarak ismi geçen Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz'in şok görüntüleri ortaya çıktı.

habervaktim.com'un ele geçirdiği video görüntülerine göre Ramazan Cem Gürdeniz İstanbul'daki kızının evini askeri personele hem de askeri resmi plakalı araçla taşıttırıyor.

Video görüntülerine göre Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz 6 Ocak 2009 Salı günü kızının İstanbul Sarıyer'deki yalı villasındaki eşyaları taşıtmak için Balıkesir Erdek'ten getirttiği askeri araç ve askeri personel kullandığı görülüyor.

Tümamiral Cem Gürdeniz'in kızına ait ev eşyalarını taşıttığı öne sürülen görüntülerde söz konusu eşyaların İstanbul Sarıyer'deki villadan alınarak Gölcük Tersanesi depolarında muhafaza edildiği belirtiliyor. Söz konusu nakliye işini yapanlar arasında Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz'in yanı sıra Deniz Asteğmen Kıdemli Çavuş Serdar Çalışır, Deniz Asteğmen Tarık Dikbasan, Deniz Sivil Memur Tamer Köksal ile Feridun Özen bulunuyor.

İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER VE İDDİALAR

Görüntülerde Erdek Mayın filo Komutanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz hakkın ilginç iddialar yer alırken videoda “Aldığı bisküvinin parasını göstere göstere törenle ödeyen Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz, askeri aracın Erdek mayın Filo Komutanlığından İstanbula 412 km yol yaparak gelmesini iyi hesaplamış. Paşaya soruyoruz kızının evinin boyalarını hangi birlikten temiz ettiniz? Bu askeri personellerin en büyük görevi Tümamiral Ramazan Gürdeniz'in şahsi işini yapmaktır. Çünkü devletten onun için maaş alıyorlar" İfadeleri dikkat çekti.

ERGENEKON'DA RAMAZAN CEM GÜRDENİZ İSMİDE YER ALMIŞTI
Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz'in ismi daha öncede İşçi Partisinden ele geçirilen bir CD'de karargah evleri yapılanmasında geçmişti. Ergenekon Dosyasına geçen kayıtlara göre İşçi Partisinde ele geçirilen CD'de Ergenekonla bağlantıları olduğu iddia edilen görevdeki dört paşa ile 20 albayın isimleri yer alıyor. İşçi Partisinin dördüncü katında ele geçirilen CD içinden "Çok Gizli" damgalı, beş sayfalık bir belge çıkmıştı. Bu MİT'in Genelkurmay Başkanlığı'na gönderdiği, "Konu: İP/Karargah Evleri" başlıklı belgeydi.

AMİRAL AKTİF ROL ALMIŞ
Yapılan çalışmalar sonucunda tespit edilen isimler 9 Temmuz'da Genelkurmay Başkanlığı'na bildirildi. Bunlar arasında Korgeneral Bekir Kalyoncu, Koramiral Ahmet Feyyaz Öğçütçü, Tümamiral Ali Deniz Kutluk, Tuğamiral Cem Gürdeniz ve Albay Serdar Okan Kırçiçek bulunuyor. Bu isimler, "Ergenekon Operasyonu kapsamında tutuklanan kişilerin ifadeleri ve savcılıkta bulunan kanıtlar doğrultusunda" belirlendi ve "ismi geçen personelin bu illegal yapılanma içinde rol aldıkları, savcılık nezdinde resmi kayıtlara geçirildi" Tuğamiral Cem Gürdeniz savcılık kayıtlarında "Ergenekon yapılanması içinde aktif rol oynamak ve Ergenekon örgütünün hedefleri doğrultusunda bir cuntaya zemin hazırlamak için icra edilmesi gereken faaliyetleri içeren plan ve raporları bizzat hazırlamak" sözleriyle itham ediliyor.

 

 



Bu haber 938 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,666 µs