En Sıcak Konular

Bush'u Başkan seçtiğimiz için utanıyordum!

4 Mart 2009 11:07 tsi
Bush'u Başkan seçtiğimiz için utanıyordum! Dustin Hoffman: İnsanlara acı çektiren Bush'u Başkan seçtiğimiz için utanıyordum.

Bush gitti, artık Amerikalı olmaktan utanmıyorum, sözleriyle Bush'a tepki veren Dustin Hoffman yeni filmi 'Last Chance Harvey'in galasından sonra Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Berna Erten'e Fransa'da özel bir röportaj verdi. İşte açıklamaları: 
 
 
 
- Aşkı dolu dolu yaşayamıyoruz. Ben de aşkı yeterince anlamadan yaşlandım. İnsan bu gerçeği fark edince öfkeleniyor.

- Bir Amerikalı olarak insanlara acı çektirdiğimiz, Bush'u seçtiğimiz için utanıyordum. ABD ölümü bekleyen bir hasta gibiydi.

- Obama seçildiğinde karıma şöyle dedim: Harika bir gün. Sistem varmış ve işledi. Artık ABD'li olmaktan utanmıyorum.

Obama yeni neslin antibiyotiği

Yağmur Adam'dan Alem'e samimi itiraflar: Bush'un ABD'si ölümü bekleyen hasta gibiydi. Obama ilaç oldu

Amerikan sinemasının devlerinden ünlü oyuncu Dustin Hoffman, Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Berna Erten'e Fransa'da özel bir röportaj verdi. Erten Fransa Kültür Bakanlığı'ndan sanat ve edebiyat nişanı alan, Fransızların Oscar'ı olarak kabul edilen Cesar Ödülü'nü kucaklayan karizmatik oyuncu ile Paris Ritz'de görüştü.

"Kramer Kramer'e Karşı" ve "Rain Man" filmleriyle adını sinema efsaneleri arasına yazdıran iki Oscarlı aktör Parris'te yeni filmi "Last Chance ve Harvey"in galasının ardından verdiği röportajda siyasete, oyunculuğa, hayata ve aşka bakışına dair çarpıcı itiraflarda bulundu.

Barack Obama'nın ABD başkanı seçildiği güne kadar Amerikalı olmaktan utanç duyduğunu belirten ünlü aktör, "Obama'nın seçildiği gün kendi kendime 'Evet sistem varmış ve işledi' dedim. Seçimin ertesi sabahı uyandığımda eşim Lisa'ya 'Bugün harika bir gün. Artık Amerikalı olduğum için kimseden özür dilemeyeceğim. O zaman fak ettim ki Amerikalı olmaktan utanıyormuşum" diyerek George W. Bush yönetimine dair olumsuz duygularını itiraf etti.

Obama'yı kamuoyunda desteklemediğini ve geri planda misyonuna sahip çıktığını vurgulayan Hoffman ABD'li olmakla ilgili utancını ve Obama'ya desteğini şu sözlerle dile getirdi: "İnsanlara acı çektirdiğmiz için utanç duydum. Bush'u seçtiğimiz için utanç duydum. ABD'yi ölümü bekleyen hasta bir adam gibiydi. Obama yeni nesil üzerindeki antibiyotik etkisi yaptı. İnsanları ikna etti. Para, güç, petrol üzerine odaklanmak yerine insanlara odaklanarak, demokrasiye inanarak insanları kazandı.

Aşkı dolu dolu yaşamak gerek

İkinci eşi Lisa ile 30 yıldır evli olan ve iki evliliğinden 6 çocuğu bulunan ünlü aktör, insanların hayatlarını ve aşkı istedikleri gibi dolu dolu yaşayamadıklarından dert yanıyor. Hoffman, dolu dolu yaşanamayan aşka dair özlemini şu sözlerle dile getiriyor: "Keşke çocuklarım dünyaya gelmeden önce bu duyguyu bu kadar iyi anlayabilseydim. Hayatı ve aşkı dolu yaşayamadığınız zaman yaşlanmaya başladığınızda öfkeleniyor ya da bu durumun farkına vararak daha da fazlasını istiyorsunuz."

akşam



Bu haber 598 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,011 µs