şok iddia! | " /> şok iddia! | "/>

En Sıcak Konular

11 Eylül hakkında şok iddia!

3 Mart 2009 07:58 tsi
11 Eylül hakkında şok iddia! Amerika'daki Dünya Ticaret Merkezi'ne yönelik 11 Eylül saldırıları konusunda çarpıcı bilgiler ortaya çıkıyor.

11 Eylül saldırganının akrabaları Mossad ajanı çıktı  
 
Almanya'nın en etkin haber dergilerinden Der Spiegel, 19 saldırgan arasında yer alan Lübnanlı Ziyad Cerrah'ın akrabalarının İsrail İstihbarat Servisi'nin (MOSSAD) ajanı olduğunu yazdı. Habere göre, 11 Eylül teröristinin Ali ve Yusuf Cerrah isimli akrabaları Bekaa Vadisi'nde yaşıyordu ve bu kişiler para karşılığında MOSSAD'a bilgi satıyordu. Ali ve Yusuf kardeşler özellikle 'Filistinliler, Suriye'nin askerî sevkiyatı ve silah alımı' konularında İsrail'i bilgilendiriyordu. Bu durumu tespit eden Hizbullah, Haziran 2008'de Ali Cerrah'ın ifadesini aldıktan sonra Lübnan askerî mahkemesine teslim etti.

Almanya'nın en etkin haftalık haber dergisi Der Spiegel, 11 Eylül saldırılarını gerçekleştiren 19 kişi arasında bulunan Lübnanlı Ziyad Cerrah'ın akrabaları hakkında ilginç bir bilgiye yer verdi. İsrail istihbarat servisi Mossad'ın Ortadoğu'da görev yapan ajanlarını konu edinen 'Mossad ajanlarının avlanması' başlıklı haberde 11 Eylül teröristlerinden Ziyad Cerrah'ın Bekaa Vadisi'nde yaşayan Ali ve Yusuf Cerrah isimli akrabalarının Mossad ajanı oldukları ifade edildi. Habere göre, para karşılığında Mossad'a bilgi satan Ali ve Yusuf kardeşler, İsrail istihbarat teşkilatına Filistinliler, Suriye'nin askerî sevkiyatı ve silah alımı konularında bilgi verdi. Hizbullah'ın, Ali ve Yusuf Cerrah kardeşlerin ajan olduklarını tespit ettiğini yazan Alman dergisi Spiegel, gelişmeleri şöyle anlattı: "Haziran 2008'de Ali Cerrah sessiz sedasız kaybolur ve aylarca nerede olduğu konusunda bilgi alınamaz. Bunun sebebi yeni ortaya çıktı: Hizbullah, Ali Cerrah'ın ifadesini aldıktan sonra Lübnan askerî mahkemesine teslim eder." Ziyad Cerrah, 11 Eylül saldırılarında yolcular tarafından düşürüldüğü söylenen 4. uçakta bulunuyordu. Amerika'da bir dönem uçuş eğitimi alan Cerrah'ın Almanya'da dil kursuna gittiği ve Türk bir kız arkadaşı olduğu ortaya çıkmıştı.
 
Zaman



Bu haber 903 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,774 µs