En Sıcak Konular

Polat, Skibbe'yi niye gönderdiklerini açıkladı

2 Mart 2009 12:13 tsi
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, teknik direktör Michael Skibbe ile yollarını ayırmalarının nedenini açıkladı. Polat, Bülent Korkmaz'a ise "Hoş geldin Bülent..." diyerek mesaj yolladı:

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polak, teknik direktör Michael Skibbe ile yollarını ayırmalarının nedeni olarak, sarı-kırmızılı takımın giderek hedeflerinden uzaklaşmaya başlamasını gösterirken, sezon içinde arzu etmedikleri bir karar almak durumunda kaldıklarını aktardı.

Galatasaray Dergisi'nin Mart ayı sayısındaki yazısında, takımda yapılan teknik adam değişikliğine değinen Adnan Polat, ''Sezon içinde yaşanmasını arzu etmediğimiz bir karar verdik ve teknik direktörümüz Michael Skibbe ile yollarımızı ayırdık. Yeterli zaman kendisine verilmesine ve kendisinin de iyi niyetle büyük gayretle çalışmasına rağmen doku tutmamış, Galatasaray hedeflerinden uzaklaşmaya başlamıştır. Kabul etmediğimiz bu durum karşısında biz de karar almak zorundaydık'' ifadelerini kullandı.

-''BÜLENT KORKMAZ, EN ÖNEMLİ GÖREVDE''-

Polat, Michael Skibbe'nin ardından Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilen Bülent Korkmaz'ı inanarak ve güvenerek, Galatasaray'ın en önemli görevine getirdiklerini söyledi.

Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'a olan sevgisi ve bağlılığını kimsenin tartışamayacağını vurgulayan Adnan Polat, yazısında şunları belirtti:

''Bülent Korkmaz, Galatasaray terbiyesi ve kültürü ile yoğrulan mücadeleci ruhunun yanında, mesleğine olan saygısı ve çalışma azmi ile üst düzeyde bir profesyoneldir. Galatasaray'la kazanmanın ve şampiyon olmanını doğallığını, gerektiğinde dinlemeyi, gerektiğinde kükremeyi bilen eski kaptanımıza, yeni teknik direktörüme en kalbi duygularımla başarılar diliyorum. Hoş geldin Bülent...''

aa



Bu haber 544 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,065 µs