En Sıcak Konular

Muhsin Yazıcıoğlu`ndan Erdoğan`a sert tepki

1 Mart 2009 14:46 tsi
Yazıcıoğlu, Başbakan Erdoğan'ın CHP ve MHP'yi muhatap alarak, "Diğerlerini zaten boş verin" şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

BBP Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP ve MHP'yi muhatap alarak, "Diğerlerini zaten boş verin" şeklindeki sözlerine, "Ben olmasaydım siz orada olamazdınız. Benim siyaset için ödediğim bedelin KDV'sini versem onlar ömür boyu tüketemezler. Kimse kimseye tepeden bakmayacak. Onları iktidara getiren millet, BBP'yi iktidara getirmesini bilir" sözleriyle tepki gösterdi.

BBP'nin Ankara'daki belediye, belediye encümen ve il encümen üyesi adaylarının tanıtım toplantısında konuşan Yazıcıoğlu, partisinin bu seçimlere yüzde 99 oranında katıldığını belirterek, "Diyarbakır hariç tüm il, ilçe ve beldelerde seçimlere katılıyoruz. Diyarbakır'da bilerek aday koymadık, yoksa orada teşkilatımız var, kapımız açık, bayrağımız dalgalanıyor" diye konuştu.

Türkiye'de siyaset mühendisleri ve medyanın ülkede üç partili bir dönemi zorla millete dayattığını iddia eden Yazıcıoğlu, vatandaşın diğer partileri görmesinin bilerek engellendiğini ileri sürdü.

Yazıcıoğlu, şunları söyledi:

"Başbakan 8 miting yaptığı ve CHP ile MHP henüz miting yapmadığı için gazeteler, 'Başbakan: 8-Muhalefet: 0' diye manşetler attılar. O başlıklar atılınca ben 27 miting yapmıştım. Bir ay içinde Ankara'ya sadece 3 kere geldim ve tekrar gittim. Biz her zaman halkın içinde, meydanlardayız. Bizim mitinglerimizi görmek istemeyen medyadan isteğim, sitemize girip baksınlar. Oradaki insanlar toplama değil, kendi paraları ve gönülleriyle meydanlara geldiler. Diğerleri tahsis ettikleri otobüslerle, kumanyalarla meydanları dolduruyor."

Yazıcıoğlu, toplantı sonunda Ankara'daki belediye, belediye encümen ve il encümen üyesi adayları ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

dunyabulteni



Bu haber 716 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,193 µs