korkunç şüphe! | " /> korkunç şüphe! | "/>

En Sıcak Konular

Malatya cinayetinde korkunç şüphe!

1 Mart 2009 09:42 tsi
Malatya cinayetinde korkunç şüphe! Malatya Zirve Yayınevi’nde 3 kişinin boğazının kesilerek öldürülmesi olayında zihin kontrolü izi...

3 kişinin boğazını keserek öldüren katil zanlısı Günaydın’ın beyninin kontrol edilerek katliamı yaptığı ileri sürüldü.Yayınevinde 3 kişinin boğazını keserek öldüren katil zanlısı Emre Günaydın’ın beyninin kontrol edilerek katliamı yaptığı ileri sürüldü.

Malatya Zirve Yayınevi’nde 3 kişinin boğazının kesilerek öldürülmesi olayında katil zanlısı Emre Günaydın’ın Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde davası devam ediyor. Mahkeme, geçtiğimiz ay Ergenekon sanığı Ergun Poyraz’ın da ifadesini alınca davanın Ergenekonla ilişkisi gündeme gelmişti. Bu ilişki tartışılırken Malatya İl İnsan Hakları Kurulu’ndan Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı’na çok ilginç bir rapor gönderildi. Bu rapor bu kez yine aynı soruyu gündeme getirdi. Ergenekon’la Malatya Yayınevi cinayetinin bir bağlantısı var mı?

GÜNAYDIN’I KAN TUTUYOR

Yayınevi cinayetine ilişkin hazırlanan raporda, olayın kilit ismi Emre Günaydın ile ilgili yapılan bir araştırmaya yer verildi. Raporda, Emre Günaydın’ı kan tuttuğu, kan görmeye dayanamadığı, kurban kesilirken bile arkasını döndüğü, kurban eti yemediği tespitleri yer aldı. Kurban kesilmesine dayanamayan Emre’nin insanları boğazlamış olmasının iyi tahlil edilmesi gerektiği vurgulandı.

PSİKOFARMAKOLOJİK TERÖR

Günaydın ve diğer zanlıların dini hassasiyetlerinin bulunmadığı ve kişilik bozukluklarının olduğunun belirtildiği raporda, zanlıların propaganda ve psikolojik telkinlerle yönlendirilmiş olabileceğine dikkat çekildi. Raporda, Prof. Nevzat Tarhan’ın görüşü de kullanıldı.

TELKİNLE CİNAYET

 Raporda Tarhan’ın “Olayda psikofarmakolojik terör şüphesini çekecek ön bilgiler olduğu ve bu açıdan bilirkişi incelemesinin yerinde olacağı” görüşüne yer verildi. Cinayetlerin psikolojik metotlar ve beyin kontrolüyle işletilmiş olabileceği yönündeki iddiaların da hatırlatıldığı raporda bir heyet tarafından Emre Günaydın ve diğer zanlıların psikolojik yönden incelenmesi talep edildi.

ÜMİT SAYIN ZİHİN KONTROL UZMANIYDI

Malatya Zirve Yayınevi’nin Ergenekon’la ilişkisi incelenirken Ergenekon tutuklusu Doç. Dr. Ümit Sayın, zihin kontrol uzmanı olması dikkat çekti. 1992-1994 yıllarında Deneysel Tıp Araştırma Merkezi’nde farmakolog olarak farmakoloji ve nörobilim üzerine çalışan Sayın, bilim aracılığıyla zihinlerin kontrol edilebileceğini ve beyinlerin nöro-kimyasal maddelerle yönlendirilebileceğini savunuyordu.

Sayın, 1995 ile 2001 yılları arasında da Amerika’da Wisconsin Üniversitesi Nöroloji Bölümü’nde yine aynı konuda araştırmalar yaptı. Sayın’ın, Üzeyir Garih cinayetinde Yener Yermez’i zihin kontrolü yöntemi ile yönlendirdiği iddia ediliyor.

bugün




Bu haber 426 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,412 µs