En Sıcak Konular

Veli Küçük 10 milyon dolarla ne yapacaktı?

28 Şubat 2009 10:06 tsi
Veli Küçük 10 milyon dolarla ne yapacaktı? Gürbüz Çapan, bu iddiayı TBMM İnsan Hakları Cezaevi Alt Komisyonu’nun Silivri Cezaevi’ni ziyaretinde dile getirdi.

ERGENEKON tutuklusu Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, Ergenekon sanığı emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ün kendisinden 10 milyon dolar istediğini iddia etti. Başbakan’ın Davos’taki fotoğrafının yeraldığı posteri duvara astığını anlatan Çapan, arkadaşlarının itirazı üzerine indirdiğini söyledi.

ARACI KULLANMADI

AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım Başkanlığı’ndaki Meclis İnsan Hakları Cezaevi Alt Komisyonu’nun Silivri Cezaevi’nde yaptığı 8 saatlik incelemede ilginç diyaloglar yaşandı. Çapan, Ergenekon tutuklusu emekli Tuğgeneral Küçük’ün kendisinden 10 milyon dolar istediğini öne sürdü. Çapan, ‘Veli Küçük kendisi istedi. Üstelik aracı falan da kullanmadı. Ben para falan vermedim’ dedi.

DAVOS POSTERİ ASTIM

ÇAPAN, sözlerine, ‘Benim Ergenekoncularla ne işim olabilir. Ben Ergenekoncu değilim’ dedi. Çapan, Erdoğan’ın, Davos’ta takındığı tutumdan övgüyle söz ederken, ‘Başbakan’ın bu duruşunu gösteren posteri duvara astım. Ancak, arkadaşlarım itiraz etti. Tahammül edemediler. Ben de indirmek durumunda kaldım. Ben başbakanın o dik duruşundan etkilendim. Ben, Tayyip Bey, cezaevindeyken ziyaret eden kişiyim’ diye konuştu. Gürbüz Çapan, CHP lideri Deniz Baykal’la ilgili olarak da, ‘Beni aday yapmak zorunda kalmadığı için keyif yapıyordur’ yorumunu yaptı.

SICAK SU ŞİKAYETİ

7 bin kişinin kaldığı cezaevinde, milletvekilleri mahkumlardan gelen yoğun‘ sıcak su‘ şikayetini de inceledi. AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Fatih Arıkan, ‘Bazı siyasi tutuklular var. Terör örgütüne mensuplar. Onlar, suları tepki olması açısından sürekli açık bırakıyorlarmış. Bu nedenle, cezaevi yönetimi haftada iki gün sıcak su veriyor’ dedi.

Star



Bu haber 884 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,580 µs