En Sıcak Konular

Cimbomlu Baykal Fener'i kızdıracak!

27 Şubat 2009 18:54 tsi
"UEFA kupasını bu kez F.Bahçe'nin sahasında kaldırmak mutlulukların en büyüğü olacak."

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Galatasaray'ın Bordeaux galibiyetinden dolayı Başkan Adnan Polat ile Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ı, futbolcuları ve Galatasaray camiasını kutladı.

TARİH YAZDIK
CHP Genel Merkezinden yapılan açıklamada, Genel Başkan Baykal'ın Polat ile Korkmaz'ı telefonla arayarak kutladığı bildirildi.

Baykal yayımladığı mesajda, geçmişte UEFA Şampiyonu olan ve kupayı müzesine götürmenin mutluluğunu yaşayan Galatasaray'ın bir kez daha tarih yazdığını ifade etti.

''Yöneticisinden taraftarına, krampona kafa uzatmasını da bilen teknik direktöründen futbolcusuna, antrenörlerinden idarecisine, malzemecisine kadar herkesin Galatasaraylılık ruhuyla bütünleştiğini ve bunu sahaya yansıttığını'' belirten Baykal, maçta Galatasaray'ın 11. saniyede gol yemiş olmasına rağmen ''kendisine yakışan mücadeleci, özverili futboluyla'' 90'ıncı dakikada yeniden UEFA kupasına uzandığını vurguladı.

SARAÇOĞLU'NDA KALDIRMAK BÜYÜK MUTLULUK OLACAK
''Kuşkusuz daha önce kaldırdığımız UEFA kupasını bu kez Fenerbahçe'nin sahasında kaldırmak mutlulukların en büyüğü olacak'' diyen Baykal, şunları kaydetti:

''Fenerbahçe stadında kazanacağımız final maçı ve bir kez daha futbolcularımızın ellerinde yükselecek olan UEFA kupası çok anlamlı ve tarihi bir kupa olarak tarihe geçecektir.

Galatasaray'ın Avrupa sahalarındaki başarısında büyük pay sahibi olan futbolcularımızı, Galatasaray'ın Başkanı Adnan Polat'ı ve yönetici arkadaşlarını, teknik direktörümüz Bülent Korkmaz'ı, 12'nci futbolcu olarak tribünlerde yerini alan ve her zaman sorumluluğunun gereğini yapan taraftarlarımızı, yöneticisinden idarecisine, malzemecisinden sempatizanına kadar Galatasaray camiasını içtenlikle kutluyor ve finale giden, kupaya uzanan yolda başarılar diliyorum.''

hurhaber



Bu haber 688 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,642 µs