En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım'ın son kararı!

26 Şubat 2009 15:20 tsi
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım "tamam mı devam mı" kararını vermek için cumartesini bekliyor. O gün dananın kuyruğu kopacak!

Mayıs ayı için ‘Tamam mı devam mı’ kararını henüz açıklamayan Aziz Yıldırım, takım Sivas’a yenilip şampiyonluk iddiası biterse çekilmeyi planlıyor. Galibiyet ise Yıldırım’lı günlerin devamı olabilir.

Vatan'ın haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, mayıs ayındaki kongrede aday olup olmayacağına büyük ölçüde Sivas maçından sonra karar verecek.

HER ŞEY SİVAS MAÇINA BAĞLI

Son haftalarda başarısız sonuçlar alan futbol takımının Sivas önünde alacağı sonuç, başkan Yıldırım’ın “tamam mı devam mı” demesinde etkili olacak. Ortaya konan futboldan keyif almadığı bilinen Yıdırım, kritik Sivas sınavından iyi bir sonuç çıktığı takdirde göreve devam etmek için mayısta başkanlığa yeniden talip olduğunu açıklayacak. Ancak tersi durumda Yıldırım’ın görevi teslim etme fikri ağırlık kazanacak.

BIKTIM ARTIK NE YAPSAM OLMUYOR

Öte yandan Yıldırım’ın halen adaylık konusunda karar verememesi elini kolunu bağlıyor. Takım başarısız sonuçlar aldığında kendisine gelen eleştiriler sonrası yönetici arkadaşlarına “Bıktım, usandım artık. Bu işten zevk de alamıyorum. Ne yapsam olmuyor. Oyuncuların parasını ödüyorum, olmuyor. Fırça atıyorum, olmuyor. Takıma kızmayınca ’Niye kızmadın?’ deyip yine beni eleştiriyorlar. Artık bırakmak istiyorum” diyen Yıldırım, bir iyi skordan sonra ise yelkenleri suya indirip “Kulübü buralara kadar getirdik, ancak içim rahat şekilde emanet edebileceğim birisini bulamıyorum. Düşündüğüm isimler de kararsız” diyor.

DEDE’Yİ GÖNDERSE...

Gençlerbirliği yenilgisi sonrası evinde yöneticilerle buluşan Yıldırım “Aday olmama ihtimalim yükseliyor, ancak kesin karar veremediğim için radikal müdahaleler de yapamıyoruz” diyerek karasızlıktan yakındı. Yöneticilerden alınan bilgiye göre, aslında Yıldırım, Aragones’le yollarını hemen ayırmak istiyor. Hatta birçok oyuncuyu da kadro dışı bırakmayı düşünüyor. Ancak tüm bu hamlelerin gerçekleşebilmesi başkan adaylığı konusunda yaşadığı karasızlığı çözmesi gerekiyor.




Bu haber 777 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,179 µs