En Sıcak Konular

Deniz Seki kötü yakalandı !

26 Şubat 2009 10:00 tsi
Deniz Seki kötü yakalandı ! Uyuşturucudan tutuklanan şarkıcı Deniz Seki, sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Ünlü sanatçının kokain kullanmak ve temin etmekten cezaevine konulması akıllara Bayhan'la yaşadığı polemiği getirdi.

Bundan 6 yıl önce Bayhan'a suç işlediği için 'popstar olamaz' diyen Seki'nin hapse düşmesi herkesi düşündürdü.

Yıllar önce cinayet suçundan cezasını çeken Bayhan, Deniz Seki'nin kendisi gibi hapse düşmesine üzüldüğünü söylüyor. "Deniz Seki'yi o dönemde Allah'a havale etmiştim." diyor. Bayhan Gürhan, 2003 yılındaki Popstar Yarışması'nda ünlenmişti. Farklı ses tonu ve tarzıyla izleyicileri etkilemişti. Ancak yarışmanın sonlarına doğru Bayhan'ın yıllar önce bir cinayetten hapis yattığı ortaya çıkmıştı. Bunu öğrenen jüri üyelerinden Deniz Seki, aşırı tepki göstermişti. Bayhan'ın gençlere kötü örnek olduğunu savunan Seki, ''Bu bir popstar yarışması ve milyonlarca genç gerçekten kimleri örnek alacak? Bayhan bir popstar yarışmasında olmaz.'' demişti. Bayhan'ın programdan ayrılmasını isteyen Seki'nin bu isteği kabul edilmeyince canlı yayında jüri üyeliğinden çekilmişti. Bayhan ise Seki'ye rağmen Popstar'ın üçüncüsü olmuştu.

Bayhan, sanatçının bugün yaşadığı olaya üzüldüğünü ifade ediyor. "Deniz Seki için aklımdan en küçük kötü bir düşünce geçirmedim." diyen Bayhan, yarının kime ne getireceğini kimsenin bilemeyeceğini vurguluyor. Deniz Seki'nin kendisi hakkında sarf ettiği sözlerin ardından, 2004 yılında Hürriyet Gazetesi'nin Kelebek Ödülleri töreninde karşılaştıklarını anlatan Popstar üçüncüsü, sözlerini şöyle sürdürüyor: "O gece, iki kameramanı arkasına takıp yanıma gelmek istedi. Ancak samimiyetine inanmadım. Gerçekten barışmak isteseydi, kameralarla değil, tek başına gelirdi. Bu samimiyetsizlikten ötürü, yüzümü bile çevirmedim."

zaman



Bu haber 676 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,445 µs