-Video | " /> -Video | "/>

En Sıcak Konular

Yalçın Küçük protesto edildi -Video

25 Şubat 2009 15:57 tsi
Yalçın Küçük protesto edildi -Video Ergenekon'un tutuksuz sanığı Yalçın Küçük, öğrenciler tarafından protesto edildi. Küçük gazete kupürlerini de belge diye sundu..

Ergenekon terör örgütü soruşturmasında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz olarak yargılanmasına devam edilen Prof. Dr. Yalçın Küçük, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından düzenlenen ''Aydınlarla Yüz Yüze Söyleşileri'' programında protesto edildi.

BGC'nin ''Aydınlarla Yüz Yüze Söyleşileri''ne katılan Prof. Dr. Yalçın Küçük, bir grup üniversite öğrencisi tarafından protesto edilirken, öğrenciler, ülkedeki bütün faili meçhullerin sorumlusunun Ergenekon olduğunu söyledi.

Nilüfer Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi'nin (UÜ) katkılarıyla Basın Kültür Sarayı Uğur Mumcu Etkinlik Salonu'nda düzenlenen söyleşiye konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Yalçın Küçük, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklu kaldığı sürede yaşadıklarını anlattı. Kendisinin Ergenekon soruşturması kapsamında sorumlu tutulmadığı ve suçlanmadığını iddia eden Küçük, Ergenekon soruşturması kapsamında AK Parti karşıtı olanların tutuklandığını ileri sürdü.

Kitaplarından alıntılar yapan Yalçın Küçük, son gelişmelerle ilgili gazetelerde yer alan haber kupürlerini ise belge olarak salondakilere sunarak sürdürdüğü konuşmasında sık sık, "Sizlere ben hazırlıklı geldim. Bakın elimde belgeler var" şeklinde gazete kupürlerini gösterdi.

"ÖĞRENCİLERDEN PROTESTO"

Aydınlarla Yüz Yüze Söyleşileri'ne katılan Prof. Dr. Yalçın Küçük, söyleşinin sonundaki soru-cevap bölümünde, üniversite öğrencisi olduğunu belirtilen bir grup tarafından protesto edildi.

Söyleşiye geldiklerinde Küçük'ten Ergenekon hakkında detaylı bir açıklama beklediklerini anlatan öğrenciler, sorularına yeterli cevap alamadıkları ve hayal kırıklığına uğrudaklarını belirterek, "Siz bizi bu gün hayşal kırıklığına uğrattınız. Açıkça söylüyorum, sizler gazete kupürlerinden sadece magazinsel bir şekilde AK Parti'yi eleştirdiniz" diyerek, Küçük'ü protesto ettiler. Sunumu gerçekleştiren Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı'nın öğrencilere müdahale etmesinin ardından öğrenciler kabanlarını çıkartarak Ergenekon ve darbeler aleyhine sloganlar atmaya başladı. Grup, daha sonra, salon görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı.

Bu arada bazı vatandaşlar öğrencilere tepki gösterirken, Küçük ise "Sanki bir anda kendimi 70'li yıllarda zannettim." diyerek konuşmasına devam etti.


cihan



Bu haber 524 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,595 µs