En Sıcak Konular

Özel Harekatçı Oktay'ın cenazesi otopside

25 Şubat 2009 10:42 tsi
Aracının içinde yaralı olarak bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Özel Harekat Dairesi Başkanı Emniyet Müdürü Behçet Oktay'ın otopsi işlemleri yapılıyor.

Aracının içinde yaralı olarak bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Özel Harekat Dairesi Başkanı Emniyet Müdürü Behçet Oktay, otopsi işleminin bugün tamamlanması halinde yarın memleketi Malatya'nın Hekimhan ilçesinde defnedilecek.

Otopsi işlemi sonuçlanırsa Oktay için Emniyet Genel Müdürlüğü'nde bugün tören düzenlenecek. Törenin ardından Oktay'ın cenazesinin uçakla Malatya'ya gönderileceği öğrenildi.

OKTAY KİMDİR?

Hekimhan'da 1957'de doğan Oktay, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 1975 yılında polis kolejinden, 1978 yılında da Polis Akademisi'nden mezun oldu. Erzincan, Kars, İstanbul, Afyonkarahisar ve Bingöl'de görev yapan Oktay, 23. Dönem Özel Harekat Kursunu başarıyla tamamlamasının ardından 1994-1997 yıllarında Diyarbakır'da görev yaptı.

1997 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı görevine atanan Oktay, evli ve biri kız üç çocuk babasıydı.

Görevi esnasında çok sayıda taltif ve takdirname alan Oktay, Türk Silahlı Kuvvetleri Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası sahibiydi.

OKTAY'IN BABASI, ÖLÜM HABERİNİ DUYUNCA FENALAŞARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Aracının içinde yaralı olarak bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Hareket Daire Başkanı Behçet Oktay'ın Malatya'nın Hekimhan ilçesinde yaşayan babası Muhammet Oktay (78), haberi duyunca fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Hekimhan'da Şehit Fethi Akyüz Mahallesi'nde ziraat ilaçları bayiliği yapan kızı Zeynep Demirci ile yaşayan Muhammet Oktay, oğlunun ölüm haberini duyunca fenalaştı ve yakınları tarafından Malatya'daki bir hastaneye kaldırıldı.

Behçet Oktay'ın annesi Münüre Oktay'ın (77) 6 ay önce vefat ettiği bildirildi.

Bu arada, Behçet Oktay'ın cenazesinin bugün Hekimhan'a getirilmesinin, yarın öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilmesinin beklendiği  öğrenildi.

aa



Bu haber 684 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,598 µs