kızdıran soru! | " /> kızdıran soru! | "/>

En Sıcak Konular

Karayalçın'ı kızdıran soru!

25 Şubat 2009 08:56 tsi
Karayalçın'ı kızdıran soru! 
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, katıldığı programda izleyicinin sorusuna çok sinirlendi.

CNNTÜRK'te ekrana gelen Ahmet Hakan Coşkun'un sunduğu Tarafsız Bölge programının konuğu CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın idi.

1989, 1999 ve 2004 yıllarından sonra 2009 yılında da Ankara'dan başkan adaylığı için yarışa giren Murat Karayalçın'a bir seyirci elektronik posta ile "Gökçek'in karşısında yenile yenile yenilmekten bıkmadınız mı?" sorusunu yöneltti.

Soruya bir hayli sinirlenen Murat Karayalçın, öfkeli bir ifadeyle şunları söyledi:

"Ben yenilmedim. Melih Gökçek de yenmedi. Biz bölündük, Ankara'yı Melih Gökçek'e armağan ettik. O kadar, o kadar basit. Şimdi biz birleştik ve biz Ankara'yı kazanacağız. Mesele benim kazanmam da değil. Mesele bizim tüm Ankaralılar olarak, parti ayırımı da yapmaksızın, Ankara kentinin belediyesinin yönetimine gelmemizdir."

Karayalçın'ın hoşuna gitmeyen anket

Ahmet Hakan Coşkun, Habertürk'ün IPSOS-KMG'ye yaptırdığı anketin sonuçlarını canlı yayında aktardı. Habertürk kanalının ismini de veren Ahmet Hakan Coşkun, Ankara'daki yarışta kararsızlar da dağıtıldıktan sonra AKP'li Melih Gökçek'in 43,8, CHP'li Murat Karayalçın'ın 31,9 ve MHP'nin adayı Mansur Yavaş'ın da 18 oy oranının bulunduğunu belirtti.

Karayalçın, araştırmayı yapan IPSOS'un Türkiye'de ilk kez böyle bir anket çalışması yapmasına atıfta bulunarak, "Galiba ilk kez yapıyorlar, belki onun vermiş olduğu bir sorun bir sıkıntı var" dedi.

Anket sonuçlarının doğru kabul edemeyeceğini ifade eden Karayalçın, "Bu doğru olamaz. Bu söz konusu olamaz. Tartışılacak bir büyüklük olduğunu bile düşünemeyiz" şeklinde konuştu.

Ankara'da 1989, 1999 ve 2004 yıllarında aday olduğunu hatırlatan Karayalçın, 2004'te en düşük oyu aldığını ve o zaman bunun yüzde 22 olduğunu belirtti. 2004'te CHP'nin adayının yüzde 11 oy aldığını vurgulayan Karayalçın, DSP'nin de Ankara'dan aday çıkartmadığını vurgulayarak "Gökçek'le başa baş bir yarış içindeyiz. Mansur Yavaş'ın oyu ise yüzde 15-20 dolaylarında" dedi.

Televizyon Gazetesi




Bu haber 613 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,032 µs