En Sıcak Konular

CHP ve MHP'den AKP'ye büyük katılım

22 Şubat 2009 22:18 tsi
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde aralarında CHP ve MHP’lilerinde bulunduğu 1500 Bayan düzenlenen Rozet takma töreni ile AK Parti Saflarına katıldı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bugün düzenlenen Rozet takma töreninde aralarında CHP ve MHP’lilerinde bulunduğu 1500 Bayan Ak Parti saflarına katılarak Turgutlu belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı M.Serhat Orhan’a yaklaşan yerel seçimler öncesi destek için toplandılar.

Yapılan törende bir konuşma yapan Turgutlu Belediye Başkanı ve Ak Parti belediye başkan adayı M.Serhat Orhan ‘Bizim yaptıklarımıza diğer partilerin hayalleri yetmez, biz 28 mart seçimlerinde neyin sözünü verdiysek fazlası ile yaptık,  Irlamaz çayı rekreasyon alanı, cennet bahçesini andıran yeni mezarlık, TOKİ binaları, Bizden önce çivi bile çakılmayan Turgutlu organize sanayi bölgesini faaliyete geçirdik ve Organize sanayi bölgemizin içersine olmaz gelmez denilen BMC yi getirdik.

Ayrıca 28 Mart seçimlerinde söz verdiğimiz bir şeyi yapamadık Turgutlumuza fakülte sözü verdik yapamadık neden biliyor musunuz, CHP zihniyeti buna engel oldu resmi gelen cevapta ‘ilçelere Fakülte vermiyoruz’ dediler fakat asıl cevap bu değildi asıl cevap kardeşim siz ak partili belediyesiniz size yok demekti. biz ne yaptık yıllardır ziyaret edilmeyen hayırseverlerimizi ziyaret ettik ve onlarında desteğini alarak Turgutluya Hayırsever Hasan ferdi Turgutlu Üniversitesini yapmak için düğmeye bastık. Kimlerin desteği ile biliyor musunuz? Başta hayırsever Hasan ferdi Turgutlu,24.dönem Genelkurmay başkanı Hilmi Özkök,22.Dönem Manisa milletvekili ve TBMM Başkanı Bülent Arınç ve bu ülkeyi hak ettiği yere taşıyan milletin adamı kimsesizlerin kimi genel başkanımız ve Başbakanımız R.Tayyip ERDOĞAN’ın desteği ile yaptık’dedi.

CHP YAPINCA REJİM TEHLİKESİ OLMUYOR.

M.Serhat Orhan konuşmaları sırasında CHP milletvekili ve Kocaeli belediye başkanı Sefa Sirmen’e de göndermede bulunarak ‘Sefa Sirmen her mahalleye kuran kursu açma sözü veriyor, sormak istiyorum hani rejim tehlikesi nerede fakat AK Partili bir aday bunu söylese birileri hemen devreye girer kapatıl bunları rejim tehlikede şeriat geliyor derlerdi. Sefa sirmen ’e söylemek istiyorum senin vaatlerini biz çoktan yaptık halkı kandırmaya çalışma kuran kurslarını kim kapattırdı halk çok iyi biliyor’ dedi.

 ARTIK DİĞER ADAYLAR VAAT ETMESİN 28 ŞUBAT'TA BMC TURGUTLUDA

Geçtiğimiz yerel seçimlerde  Turgutu OSB’yi kalkındırma sözü verdik ve biz öyle bir organize sanayi bölgesi yaptıkki herkes imrenir oldu.Bu çalışmaların sonunda BMC firmasına yer tahsisi yaptık bir takım kimseler BMC gelmiyor ancak biz getiririz diye dedikodu yapıyor Buradan Müjdeyi vermek istiyorum BMC ile 25 Şubatta protokol imzalıyoruz ve yeri kendilerine tahsis ediyoruz.Bu İşinde alnımızın akı ile haletlik bakalım muhalefet daha ne bulacak bizi karalamak için ama ALLAH’IN izini ile bişey bulamazlar çünkü biz işimizi yaptık,yapma yada devam edeceğiz’ dedi.

haber 7



Bu haber 744 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,692 µs