En Sıcak Konular

Sevigen'in hastanelik ettiği sunucu: Ahım tuttu

22 Şubat 2009 14:02 tsi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen tarafından hastanelik edilen sunucu Erhan Öner çok mutlu.

Geçen yıl 23 Ağustos tarihinde Bornova Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı pazaryerinin açılışını sunan Öner, burada Sevigen'le sunum yüzünden tartışmış ve ağlama krizine tutularak bayılmıştı.

Erhan Öner, ilk müdahaleden sonra Eşrefpaşa Belediye Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Tansiyonu 22'ye çıkan sunucu Erhan Öner, uzun süre kendine gelememişti, bu olaydan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki işinden de atılmıştı. 2007 Aralık ayında belediyenin program takdimcisi olarak göreve başlayan Öner'in İzenerji şirketindeki iş akdi feshedilmişti.

İstanbul'da bir arsanın satışına aracılık ettiği ve kar sözleşmesi imzaladığı yönünde iddialar nedeniyle medyanın yaylım ateşine tuttuğu CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in partisindeki görevlerden istifa etmesi en çok sunucu Erhan Öner'i mutlu etti. Sevigen'in hastanelik ettiği ve sonra da işinden atılmasına neden olduğu Erhan Öner, "Çok ah ettim. Ağlayarak gözyaşlarımla ah ettim. O, benden güç olduğunu zannediyor. Kendinden de güçlü Allah var. Allah ayağına dolaştırdı. Düştüğü durumu görüyorsunuz." diye konuştu.

Yaşadığı olaylardan sonra ne Mehmet Sevigen'in ne de CHP'den hiç kimsenin aramadığını vurgulayan Öner, "Mehmet Sevigen, Anadolu Ajansı'na açıklama yapmış ve 'o çocuğu aradım demiş'. Beni aramadı. Kimse aramadı." dedi. Sevigen'in istifa etmesinden sonra kendisini çok kişinin aradığını ve tebrik mesajları aldığını kaydeden Öner, "O benden güçlü. Sevigen'le mücadele edecek güçte değilim. Ben sade bir vatandaşım. Ama ondan güçlü Allah var. Televizyona çıktıktan sonra onlarca vatandaş aramıştı. Onların da ahı tuttu." şeklinde konuştu.

cihan



Bu haber 737 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,652 µs