şok! Sevigen istifa etti | " /> şok! Sevigen istifa etti | "/>

En Sıcak Konular

CHP'de şok! Sevigen istifa etti

20 Şubat 2009 16:49 tsi
CHP'de şok! Sevigen istifa etti CHP Genel Sekreter Yardımcısı görevden ayrıldı! Baykal ısrarla neden kal dedi? Sevigen neden Baykal'a teşekkür etti?

CHP Genel Sekreter Yarımcılığı ve MYK Üyeliği'nden istifa eden Mehmet Sevigen basın toplantısı düzenledi:

"Sizinle bazı duygularımı paylaşmak istiyorum. Benim ağzımdan duyun istiyorum. Bir süredir sistemli biçimde üzerimden çirkin iftiralarla karalama kampanyası devam ediyoır. Gazetemiz kampanyasına devam etti. Kasetler var dediler ortaya çıkartamadılar. Rant ortaklığı dediler devam ettiler. İspat edilmiş birşey yok. Ama devam ediyor bu karalama kampanyası. Hakkımda ortaya atılan iddiaların hiçbiri doğru değildir. Kredi ilişkisiyle aracılık ve çıkar elde edilmiştir. Tek kuruşluk menfaat sağlanmadı. Ama bunlar yazılmış söylenmiştir. İmar değişikliği AKP'li belediye zamanında oldu. Bununla ilgilki mevki ve makamımı kullanarak imar düzenlemesi yapmadım. Kredi ilişkisi yok. Bu iddiaları ortaya atanları kanıta çağırıyorum. Onlardan hesap soracağım."

"İDDİALARI KABUL ETMİYORUM"


"Gerçek bu olduğu halde AKP'lilerin yolsuzluklarıyla aynı kefeye konulmaya çalışılıyor. AKP'nin kirliliği CHP'nin temizliğine bulaştırılmaya çalışıldı. Benim üzerimden partim karalanmaya çalışmıştır. İddiaları kabul etmiyorum. Çıkarım, çıkara dayalı istismarım veya kurumlar nezhinde bir girişimim yoktur. Ne kendimin ne de çocuklarımın kursağından bir kuruş haram girmediği halde partim karalanmaya çalışılmıştır. Buna izin vermiyorum, vermeyeceğim. Genel Başkanıma teşekkürler. Deniz Baykal'a bana güveninden ddolayı çok teşekkür ediyorum. O çok dürüst bir insan. Onun yanında iğne deliği kadar haram lokma yerseniz yaşamanız mümkün değişlidir. Arkadaşlarımı, partimi korumak için, çirkin iftiraların hesabını yargıda sormak, yargısız infazın hesabını sormak için partideki görevlerimden ayrılıyorum."

"ASLAN GİBİYİM! DİMDİKİM! ALNIM AK"

"Ne kadar haklı bir iş yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Her kuşun eti yenmez. Ellerinde kalem olanlar insanlara dayatma yaparak istediklerini yapamayacaklarını görsünler. Ömür boyu CHP'li kalacağım ve poartime hizmet edeceğim. Benim alnım ak. Bu istifanın sebebi Genel Başkanımı, partimi ve arkadaşlarımı korumak için. Çok haklı bir iş yaptığımı, bana emanet edilen mevkileri birilerine peşkeş çekilmesine müsade etmediğim için çok mutluyum. Bize çay getiren emekçilerime, basın mensubu arkadaşlarıma, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hiç kimsenin başını eğdirmedim. Sakın böyle bir kaygıya katılmasınlar. Aslan gibiyim yine dimdikim. Bunu herkes böyle bilsin."


Bu haber 723 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    13,538 µs