En Sıcak Konular

Oğul Erbakan Erdoğan'a yüklendi

20 Şubat 2009 10:37 tsi
Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Başbakan Erdoğan'ı kızdıracak sözler sarfetti. İşte oğul Erbakan'ın o sözleri...

SP Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Erbakan, parti seçmenin yok olma ve var olma seçimi olduğunu belirterek, “Partinin amblemine, rengine, albenisine, genel başkanının külhanbeyliğine, afrasına, tafrasına bakarak seçilmeyeceğini anlatmamız lazım” dedi.

Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, partisinin Zonguldak’taki belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Dün akşam bir restoranda yapılan toplantıya, Erbakan’ın yanı sıra SP Genel Sekreteri Dr. Turhan Alçelik, belediye başkan adayları ve partililer katıldı. SP Onursal Genel Başkanı Recai Kutan’ın ise rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılmadığı bildirildi. Toplantıda konuşan Erbakan, siyonizmin, sömürü düzeninin tüm dünyayı 7- 8 kollu bir canavar gibi sardığını söyledi. Bazılarının kendi menfaatleri uğruna 180 derece dönüş yaparak oy kullandığını kaydeden Erbakan, 29 Mart seçimlerinde haksızlıklara karşı oy kullanmanın bilincinde olarak oy kullanılması gerektiğini söyledi. Başbakan Erdoğan’ı da eleştiren Erbakan, şöyle dedi:

“Parti seçerken asıl ilmi kriterlere, projelere ve bugüne kadar ne yaptığına bakılmalı. Parti ancak böyle yapılarak seçilmelidir. Bu düşünüldüğü zaman da tabii ki SP seçilmelidir. Çünkü SP dışındaki tüm partilerin temsilcileri de kendileri söylüyorlar, malasef adını direkt söylemeseler de siyonizmin, bu haksız sömürü düzenini sürdürmek, bazı ufak tefek değişiklikler, yenilikler yaparak bu sistemi sürdürmek peşindedirler. Sadece SP bu haksız düzeni tamamen kurtaracak ve adil ekonomik sistemi ‘D8’ projesini hayata geçirecek ve yeniden büyük bir Türkiye’yi ve yeni bir dünyayı kuracaktır inşallah. Elbette 29 Mart’ta yapılacak seçim bir belediye seçimidir. SP olarak belediyelerde iktidarı devralıp, yapacağımız efsane hizmetlerle tıpkı geçmişte Milli Görüş belediyelerinde yaptığmız gibi milletimizin teveccühünü bir kez daha kazanıp, önümüzdeki seçimlerde de merkezi iktidarı ele geçireceğiz.”

"RÜZGARLARA İHTİYACIMIZ YOK

"Milli görüş belediyeciliğinin efsane hizmetler yapmış bir belediyecilik anlayışı olduğunu savunan Erbakan, şöyle devam etti:
“İnşallah geçmişte olduğundan daha da mükemmel bir şekilde 29 Mart’tan sonra Zonguldak’ta ve tüm Türkiyede bu hizmetleri yeniden yapacağız. Milletimizin teveccühünü bir kez daha kazanacağız. Endişeniz olmasın. Sizleri bir takım işbirlikçi medyanın yaptığı haberler korkutmasın. Bizler milli görüşçüyüz. Bizler tarihimizde hep rüzgarlara karşı yarıştık. O bahsettikleri rüzgarlar hiçbir zaman bizim arkamızdan esmedi. Biz bileğimizin gücüyle, Allahımızın yardımıyla kazandık. İnşallah 29 Mart’ta yine kazanacağız. Bizim rüzgarlara ihtiyacımız yoktur.”

KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Kadınlar ve erkeklerin ayrı ayrı oturdukları salonda, konuşmaların ardından Zonguldak merkez, ilçeler ve beldelerin belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı. Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi Belediye Başkan adayının ise Nazikar Tülübaş olduğu açıklandı. Bakü’deki Devlet Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Dünya Azerbaycanlılarının Medeniyet Merkezi’nin Türkiye temsilciliğini yapan ve 1 yıl önce Türkiye’ye dönen Tülübaş’a partililer büyük ilgi gösterdi.
Erbakan ve belediye başkan adayları el ele tutuşarak gazetecilere poz verirken, Tülübaş’ın kenarda kalması dikkat çekti. Tülübaş, daha sonra Zonguldak Belediye Başkan adayı Necmettin Aydın’ın uyarısı üzerine Erbakan’ın yanına geldi. Erbakan ve adaylar hep birlikte Milli Görüş işareti yaparak poz verdi.



Bu haber 558 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,007 µs