En Sıcak Konular

MHP'li aday Kılıçdaroğlu'na dokundu

19 Şubat 2009 19:38 tsi
MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Turgut, Bakırköy Belediye Başkan adayı Esra Bicik ile birlikte Bakırköy'de esnaf ziyareti yaptı.

İstasyon Caddesi'nde esnafla sohbet eden Turgut, projeleri ile İstanbul'un yönetimine hazır olduğunu söyledi.

CHP Başkan Adayı Kemal Kılıçdaoğlu'na gönderme yapan Turgut, "İstanbul'u bilmeyen birisinin İstanbul'a başkan olması zaman kaybıdır." dedi.

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Turgut, Bakırköy'de halkın arasına karıştı. İstasyon Caddesi'nde ve Özgürlük Meydanı'nda esnaf ve Bakırköylüler'le sohbet eden Turgut, projeleri hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı seçilirse İstanbul'da belli saatlerde ulaşımı ücretsiz hale getireceğini belirten Turgut, raylı sistem ve metro ulaşımında geliştireceğini söyledi. 5 yıl içinde İstanbul'a 200 kilometre raylı sistem yapma sözü veren Turgut, İstanbul'u da yeniden planlayacaklarını söyledi. Şehir trafiğinin nüfus yoğunluğundan kaynaklandığını iddia eden Turgut, ilköğretim okullarında öğrencilere ücretsiz yemek vereceklerini de söyledi.

"MHP adayı Ahmet Turgut seçim yarışında rakipleriniz kim?" şeklindeki bir soruya AK Partili Başkan Kadir Topbaş, CHP adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bir seçim yarışı yaşayacaklarını söyledi. "CHP adayı Kemal Kılıçdaoğlu'nun milletvekili olması ve Ankara'dan geliyor olmasına ne diyeceksiniz?" şeklindeki bir soruya da imalı cevap veren Turgut, "CHP yönetiminin kendi tasarrufudur. Ancak benim şahsi görüşüm İstanbul'u bilmeyen bir başkan İstanbul için zaman kaybıdır" dedi.

Özgürlük meydanında seyyar satıcılar ve Bakırköylülerle bir süre daha sohbet eden Turgut seçim otobüsü ile Bakırköy'den ayrıldı.

CHA



Bu haber 638 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,156 µs