En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'nu kızdıran soru!

19 Şubat 2009 08:28 tsi
Kılıçdaroğlu'nu kızdıran soru! Atv Haber'de önceki gün ilginç bir görüntü yayınlandı. Dün Kılıçdaroğlu'na bu görüntüler soruldu. Kılıçdaroğlu bakın bu soruya nasıl yanıt verdi:

Kılıçdaroğlu: Bana dosya verenin kimliğini açıklamam 
 
 
Atv Haber'de önceki gün ilginç bir görüntü yayınlandı. CHP adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kimliği tespit edilemeyen bir kişiyle dosya alışverişinde bulunduğu ortaya çıktı. Haberde söz konusu şahsın Kılıçdaroğlu'na dosyaların içeriğiyle ilgili bilgi verdiği de kaydedildi.  
 
Dün Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na bu görüntüler soruldu. CHP adayı, soruya sinirlenirken her konuştuğu kişiyi açıklamak zorunda olmadığını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, "Bazı belgeler geliyor. Dokümanlar geliyor. Biz elbette onu değerlendiriyoruz."demekle yetindi. Kılıçdaroğlu, "Son zamanlarda Şişli Adliyesi'nden bir savcı ile görüştünüz mü?" sorusuna "Hayır" karşılığını verdi. SSK'yı zarara uğrattığı, müteahhitlere kazanç sağladığı ve valiliğin uyarılarına rağmen PKK'lı isimleri atadığına yönelik iddialara ise cevap vermedi: "Bu iddiaları ortaya atanlarla Kanal 7'de oturup konuşmak isterim. Beni çağırır mısınız, davet eder misiniz? İzleyicilere Sosyal Sigortalar Kurumu'nu anlatayım."

Kılıçdaroğlu, Sevigen'in istifasını istediğine yönelik habere de açıklık getirdi: "Mehmet Sevigen, iddialarla ilgili daha önce açıklama yaptı. 'Eğer belge ortaya konulursa istifa edeceğim' dedi. Biz de eğer ortada kasetler, belgeler varsa Sayın Sevigen'in gereğini yapacağını düşündük ve bunu dillendirdik." Bir gazetecinin, söz konusu belgenin Vatan gazetesinde yayınlandığını söylemesi üzerine, "Söyleyeceğimi söyledim arkadaşlar. Çok sağ olun." diyerek uzaklaştı.
 
zaman



Bu haber 560 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,426 µs