En Sıcak Konular

Sevigen: 1 Lira almışsam istifa ederim

17 Şubat 2009 15:34 tsi
Sevigen: 1 Lira almışsam istifa ederim Son zamanlarda akçeli işlerda adı geçen CHP vekili Mehmet Sevigen canlı yayında iddiaları yanıtlıyor.

Vatan Gazetesi'nin hakkındaki iddialarına CHP'li milletvekili Mehmet Sevigen yanıt verdi. 'Bir kuruş yetim hakkı yemedim' dedi.

ADAYLARI SEVİGEN Mİ BELİRLİYOR

"Adayları Sevigen belirliyor, belirlenmesinde rol oynuyor diye haberler çıktı. Gazeteler manşet yaptı. Bir gazetemizin manşetinde "600 bin dolar istedi" yazıyordu. Ondan sonra köşe yazarları yazdı. Bir yıpratma kampanyası uzun zamandır sürüyor. O dönemde yagıya gittim, suç duyurusunda bulundum. 20 yıldır sizlerle siyaset yapıyorum ne olduğumu biliyorsunuz. En kötü haberlerde bile arkadaşlarım hakkında kötü birşey söylemedim. Rant mı elde ettim ki?"

ADAYLARDAN PARA ALDI MI?

Bir adaydan para aldığıma dair kasat olduğu belirtildi? O kaset neden ortaya çıkmadı.Biz milletin oyu ile burdayız. En küçük bir yetim hakkı yedimse ben sokağa çıkıp insanların yüzüne bakamam

1 LİRA ALMIŞSAM İSTİFA EDERİM

CHP milletvekili Mehmet Sevigen Vatan gazetesinde hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak basın toplantısı düzenledi. Sevigen toplantıda şöyle konuştu:
"rsa alışverişi yapanları birbiriyle tanıştırdım. Sadece bu kadar. Anlımız açık herşeyin açıklaması bizde var. Plan değişikliği falan yok, rant bunun neresinde. Sonra dediler ki ortak olabilir misin? Olur dedik. Protokol gibi birşey yapılmadı ozamanlar. Benim bir evim var. Ne kadar tutar bilmiyorum. Parayı koyamadım evi satıpta, bir anlaşma söz konusu değil. İmar değişikliği söz konusu değil. Tam 5 yıl geçmiş. Benim hesabıma bir lira girmez mi? O dönemde bakın bakalım. Bir lira gelmiş mi bana? Benim hesabıma para gelmişse hemen şimdi istifa ederim. İnsanların her istedikleri olmuyor. Belediye başkanı olmak istiyor, belediye meclisi üyesi olmak istiyor. Yukarda bir kurul karar veriyor. İnsanların istekleri olmadı diye insanlara bu kadar acımasızca saldırmanın da bir gereği olmadığını düşünüyorum. Ben çocuklarıma bir kuruş yetim hakkı yedirmedim. Böyle bir kurgu geliyor. Çok teşekkür ederim."

ŞİRKETE ORTAK MI?

Ben şirkete ortak olalı tam beş yıl geçmiş. Şirketlerin hesapları ortada. Eren inşaattan Seren inşaata bir lira girdiyse hemen istifa ederim... Ben burada imar değişikliği yapmamışım ki. Adamlar durup duruken neden bana al sana şu kadar para verşiyoruz desinler.

Gazi Mahallesi'nden çıkmış Deniz Baykal'ın en üst kademesinde anlı açık görev yapacak bir adamı hazmedemiyorlar. Burada iftira var, eğer gerçek olsa burada insanların yüzüne bakamazsın. İstanbul'daki arsanın imar durumu değişmedi. Ortada rant yok.

 

 



Bu haber 625 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,767 µs