yeni gaf! | " /> yeni gaf! | "/>

En Sıcak Konular

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf!

16 Şubat 2009 10:38 tsi
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf! 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, gaflarına bir yenisini daha ekledi.

Daha önce Kağıthane’ye kağıttepe dediği için İstanbul'u bilmemekle suçlanan Kılıçdaoğlu bu kez Levent'de bulunan İETT arazisini Taksim'e taşıdı. Üstelik ünlü karikatürist Salih Memecan'ın kendisi hakkında çizdiği Taksim'i bilmiyor karikatürünü haklı çıkarırcasına.

CHP'li Kemal Kılıçdaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmak için var gücüyle çalışıyor.

Şuana kadar İstanbul'la ilgili herhangi bir proje ortaya koymamış olsa da; Kılıçdaoğlu elindeki dosyalarla vatandaşlardan oy istiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın kazanır mı kazanmaz mı bilinmez ama Kılıçdaoğlu ile ilgili kafalarda bir soru işareti var. O soru da; Kılıçdaroğlu İstanbul'u biliyor mu bilmiyor mu?

Geçtiğimiz günlerde Kağıthane'ye kağıt tepe diyerek bir gafa imza atan CHP'li aday AK Parti adayı Kadir Topbaş tarafından İstanbul'u bilmemekle eleştirilmişti. Başbakan Erdoğan eleştirileri biraz daha ileri götürerek Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'un herhangi yere bırakılsa yolunu bulamayacağını iddia etmişti.

CHP adayının bu eleştirilere cevabı gecikmedi. İstanbul'da uzun yıllar yaşadığını hatırlatarak eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Biliyorum açıklamasına rağmen yapılan gaf ünlü karikatürist Salih Memecan'a ilham kaynağı oldu. Memecan, Kılıçdaoğlu'nun İstanbul'un sembol merkezlerinden biri olan Taksim'den bi haber olduğunu çizgilerine işte böyle yansıttı.

 


Sultanbeyli'de koordinasyon merkezinin açılışını yapan Kemal Kılıçdaoğlu, sanki karikatürist Salih Memecan'a haklısın dercesine bir gafa daha imza attı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu:

EFENDİM DİYOR TAKSİMDE CİDDİ BİR ARAZİ VARDI. İETT'NİN YERİ VARDI. BİZ BU ARAZİLERİ SATACAĞIZ. HELE HELE DİYOR İETT'NİN BİR YERİ VARDI DUBAİ ŞEYHİ BUNU ALACAKTI. ŞEYH ALMADI, PARAYIDA ALAMADIK. ONUN İÇİN İŞÇİNİN AYLIĞINI ÖDEYEMİYORUZ."

Bu sözleriyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı eleştiren Kılıçdaoğlu, İETT arazisini farkına varmadan Levent'ten Taksim'e taşımış oldu. Oysa İETT arazisi ile ilgili o kadar çok haber yapıldı ki herkes bu arazinin Levent'te olduğunu biliyor. Şimdi akıllarda şu soru kaldı. Büyükşehir Belediye Başkan adayı gerçekten İstanbul'u bu kadar az tanıyor olabilir mi?

timeturk



Bu haber 786 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,131 µs