En Sıcak Konular

'Milli irade kömürle yıpratılıyor'

15 Şubat 2009 19:25 tsi
Partisinin İstanbul adaylarını tanıtan MHP lideri Nahçeli, hükümetin yardımlarını eleştirdi, 'insanımız bir iki torba kömüre oyunu satmaz' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul belediye başkan adaylarını açıkladı. İstanbul Gösteri Merkezi'nde düzenlenen törende bir konuşma yapan Bahçeli, "Tahterevallinin birine AKP adayını, birine CHP adayını bindirmişler. Sanki onlardan başka İstanbul'u yönetebilecek adam yok. Hiç kimse İstanbul Belediye Başkanlığı'nı alternatifsiz sanmasın" dedi.

İstanbul Gösteri Merkezi'nde düzenlenen törene Devlet Bahçeli, MHP Genel Sekreteri Oktay Vural, İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, İBB başkan adayı Ahmet Turgut ile ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı. Salondaki kalabalığa hitap eden Devlet Bahçeli, medyanın İstanbul'daki seçim çalışmalarını taraflı bir şekilde yansıttığını savundu. Bahçeli, "Tahteravallinin birine AK Parti adayını, birine CHP adayını bindirmişler. Sanki onlardan başka İstanbul'u yönetebilecek adam yok. Gerek AK Parti, gerekse CHP bilinçli bir şekilde bu oyunu oynuyor. Biz milletin gerçek temsilcileri olarak İstanbul'un yönetimine talibiz. Hiç kimse İstanbul Belediye Başkanlığı'nı alternatifsiz sanmasın" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın Davos zirvesinde gösterdiği tepkiye atıfta bulunan Bahçeli, "Birisi Başbakan'ı uyarmalı. Kendisini İstanbul'u fethedenler gibi İslam dünyasının bir fatihi sanır oldu. Başbakan gerçeklerle yüzleşmeli" dedi. Erdoğan'a yönelik eleştirilerini sürdüren Bahçeli, "Başbakan'ın dilinin ölçüsü yok. Çok kötü bir üslupla konuşuyor, ne dediğini bilmiyor. Etrafında bunu uyaracak birisi olmadığı için de bu yanlış tavrını sürdürüyor" şeklinde konuştu. Yapılan yardımlara da tepki gösteren Bahçeli, AK Parti'nin milleti buzdolabı vererek kandırdığına dikkat çekti. Bahçeli, "Başbakan'ın durup düşünmesi gerekir. Bu insanlar neden bu duruma sokuldu? Bugün yaklaşık 18 milyon insanımız açlık sınırının altında yaşıyor. İşsizlik hat safhada. İnsanlara iş bulmak yerine onlara kömür veriyorlar. Milli irade buzdolabıyla, kömürle yıpratılmaya çalışılıyor. Ancak insanımız bir iki torba kömüre oyunu satmaz." dedi.

cha



Bu haber 585 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,725 µs