En Sıcak Konular

Levent Piriştina DSP'ye katıldı

15 Şubat 2009 14:34 tsi
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı merhum Ahmet Piriştina'nın oğlu Levent Piriştina, düzenlenen törenle Demokratik Sol Parti'ye (DSP) katıldı.

DSP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen törene, DSP Genel Sekreter Yardımcısı Tufan Bural, DSP İzmir İl Başkanı Özdemir Sökmen, DSP Konak Belediye Başkan Adayı Erdal İzgi ve partililer katıldı. Levent Piriştina'ya parti rozetini takan Genel Sekreter Yardımcısı Tufan Bural, "Levent Piriştina'nın parti rozetini takmak bana nasip oldu. Rahmetli Ahmet Piriştina ile Ankara'daki Yerel Yönetimler Kurultayı'nda tanışmıştım. Gözlerinin içi gülüyordu. Kendisinin gençlere olan ilgisini görebiliyordum." diye konuştu.

Partiye katılan Levent Piriştina, Türkiye'nin her alanda çeşitli sıkıntılar yaşadığını, DSP'nin de siyasetin en temiz yüzü olarak, bunları değiştirecek güce sahip olduğunu söyledi. Kentin ekonomik ve siyasi hayatının kolaylaştırmak için yola çıktığını ifade eden Piriştina, bu konuda İzmirlilerden destek beklediğini söyledi. Levent Piriştina'nın genç yaşta partiye çok şeyler yapmak için geldiğini dile getiren İzmir İl Başkanı Özdemir Sökmen, Levent Piriştina'nın babasının yaptığı hizmetlere kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Sökmen, Levent Piriştina'nın Konak Belediyesi Meclis Üyeliği için birinci sıradan aday olacağını belirterek, basın mensuplarının sorusu üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarını yarın açıklayacaklarını ancak adayın süpriz bir isim olacağını sözlerine ekledi.

DSP'nin önümüzdeki seçimler için sinyal verdiğini ve yerel seçimlerden sonra genel seçimlerde partinin iktidara geleceğin söyleyen DSP Konak Belediye Başkan Adayı Erdal İzgi, "Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina ile çalıştığım için çok mutluyum. Şimdi de oğlu ile aynı çatı altında olacağım. DSP'yi çok ileriye götüreceğiz' dedi. İzgi, yarından itibaren Konak'taki seçim faaliyetleri kapsamında, vatandaşların sorunlarını dinlemeye başlayacaklarını açıkladı. Bunun için seçim yelekleri ve şapkalı gençlerin ve kadınların sokak sokak dolaşacağını ifade eden İzgi, ilk yelek ve şapkaları Vural, Sökmen ve Piriştina'ya giydirdi.

cihan



Bu haber 735 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,453 µs