En Sıcak Konular

Adapazarı'nda doğalgaz faciası

14 Şubat 2009 16:27 tsi
Adapazarı'nda evlerinde banyo yaparken kombideki gaz kaçağı nedeniyle zehirlenen 30 yaşındaki Bilgehan Ergür ile bebeği Bayram Ali, hastaneye kaldırıldı. Dotorların tüm çabasına karşın bebek ölürken, annenin tedavisi sürüyor.

Olay bu sabah saatlerinde kentin yeni yerleşim bölgesi Camili Semti'nde meydana geldi. İkisi de veteriner hekim olan ve bir tavukçuluk şirketinde çalışan Bilgehan ve Hasan Ali Ergür çifti, tatil sabahı sırayla banyoya girdi. Önce eşi Bilgehan Ergür kahvaltı hazırlarken Hasan Ali Ergür banyoya girdi. Eşinin çıkmasının ardından oğulu Bayram Ali'yi de yanına alıp banyoya giren Bilgehan Ergür, yıkanıp çıktıktan sonra “Başım dönüyor” dedi. Kığza süre sonra anne- oğul fenalaşıp bayıldı. Hasan Ali Ergür, hemen onları kucaklayıp otomobile koyarak Yenikent Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Banyodaki kombinin gaz kaçağı yapması nedeniyle zehirlendikleri belirlenen anne- oğul tedavi altına alındı. Doktorların tüm çabasına karşın minik Bayram Ali yaşamını yitirdi. Anne Bilgehan Ergür'ün ise tedavisi sürüyor.

KOMBİ BANYOYA KONULMUŞ

Bilgehan ve Hasan Ali Ergür çiftinin evinde kombideki gaz kaçağından zehirlenme olayı üzerine Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş.'den bir ekip gelerek evde inceleme yaptı.

Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Kenan Kahveci, olayın doğalgazdan kaynaklanıp kaynaklanmadığının araştırıldığını belirterek, “İlk tespitimize göre doğalgaz kombisi evin banyosundaymış” dedi.

Bu bölgede gelen bir şikayet üzerine evlerde koku testi yaptıklarını hatırlatan Kenan Demir, “Bu test sırasında evlerdeki doğalgaz bağlantılarında sorun olup olmadığını kontrol etmiştik. İncelememiz sürüyor” dedi.
Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.



Bu haber 792 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,530 µs