En Sıcak Konular

Yardım gecesinde alkollü Kamer Genç terörü

0 0 0000 00:00 tsi
Yeni Tuncelispor’un destek gecesine katılan ve alkolü fazla kaçırdığı gözlenen TBMM eski Başkanvekili ve Tunceli eski DYP Milletvekili Kamer Genç ortalığı karıştırdı.

Yeni Tuncelispor’un destek gecesine katılan ve alkolü fazla kaçırdığı gözlenen TBMM eski Başkanvekili ve Tunceli eski DYP Milletvekili Kamer Genç ortalığı karıştırdı. Vali ve Belediye Başkan Yardımcısı'nın takıma yaptığı yardımları beğenmeyen Kamer Genç mikrofonu eline alarak sataşmayı sürdürünce, Vali ve Belediye Başkan Yardımcısı geceyi terk etti. Daha sonra bir işadamıyla sözlü tartışmaya giren Genç, kendisinden ne kadar katkı yapacağını açıklaması istenince, “Ben eski milletvekiliyim, fazla katkı yapamamam'' diyerek salondan ayrıldı.

Tunceli’de, amatör kümede mücadele eden Yeni Tuncelispor yararına Yunus Emre Gençlik Merkezi'nde dün akşam bir gece düzenlendi. Geceye Tunceli Valisi Mustafa Erkal, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Taşkale, eski TBMM Başkan vekili Kamer Genç, Kulüp Başkanı Cihan Açıkgöz ve iş adamları katıldı. Kulüp Başkanı Cihan Açıkgöz açılış konuşmasında kulübe yapılan bağışları açıklayarak, bağış yapanlara teşekkür etti.


GENÇ, YARDIMLARI KÜÇÜMSEDİ

Bu sırada alkollü olduğu gözlenen ve elinde rakı kadehi bulunan eski TBMM Başkanvekili Kamer Genç mikrofonu aldı. Tunceli’de katrilyonlar döndüğünü, devleti yönetenlerin ‘Tunceli’ye şaşı baktıklarını’ söyleyen Kamer Genç, “Vali çıkıyor 20 bin YTL veriyor, Belediye Başkanı 15 bin YTL veriyor. Ben Başkan’ın yerinde olsam paralarını iade ederim. Paraları ben veririm. Bir Vali bu ile bu kadar küçük gözle bakamaz'' deyince salonda buz gibi bir hava esti.


VALİ'DEN OLUMLU YAKLAŞIM

Kamer Genç’e cevap vermek üzere mikrofona gelen Tunceli Valisi Mustafa Erkal ise, Genç’in kendilerini hedef almak için bunları söylemediğini, ancak kulübe daha fazla katkı için bu sözleri sarf ettiğine inandığını belirtti. Vali Erkal, “Yaptığımız yardım sembolik bir yardımdır. Kaldı ki bu yardımı cebimizden vermiş değiliz. İl encümenlerinin aldıkları kararla, İl Özel İdare bütçesinden verilmiş paradır. Bu başlangıç, daha sonra belli katkılar yapılacaktır. Kulübün bana vereceği formanın Kamer Genç’e verilmesini istiyorum'' diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı..

Tekrar mikrofonu alan Genç aynı eleştirilerini tekrarlayınca, Kulüp Başkanı Cihan Açıkgöz, Vali ve Belediye’nin katkılarını çok önemsediğini, gecenin birleştirici ve dayanışmanın temelini atan bir gece olmasını düşünerek düzenlediklerini, bu tür olumsuz eleştirilerin olmaması gerektiğini belirterek Vali’nin gönlünü aldı.


İŞADAMINDAN GENÇ'E TEPKİ: SEN NE YAPTIN

Ancak Kamer Genç tekrar mikrofonu alarak sataşmalarını sürdürünce Vali Mustafa Erkal ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Taşkale salonu terk etti. Vali’yi bir grup işadamı uğurlarken, Kamer Genç’in masasında kimsenin kalmadığı gözlendi. Vali’yi uğrulayan işadamlarından Gürsel Erol mikrofona gelerek Kamer Genç'e sitem etti Gürsel Erol, “İşte bu tip bireysel çıkışlar Tunceli’ye hep zarar verdi. Her şey lafta, her şey sözde, mikrofonlarda, yalan, dolan çok ama icraat yok. Sayın Milletvekili, siz 4 dönem Milletvekilliği yaptınız. Buraya geldiğinizde biz sizden ‘bu kulübe nasıl katkı sağlarım’ diye çaba göstermenizi beklerdik. Buraya gelenleri kaçırmak için değil. Ben mütevazı bir işadamıyım. Tuncelispor’a 5 bin YTL yardım yapıyorum. Sayın Kamer Genç ne kadar yardım edecekse mikrofonda söylesin. Bakalım bu ilin Vali ve Belediye başkanı mı duyarlı yoksa 25 yıldır Milletvekilliğimizi yapan Kamer Genç mi daha duyarlı?'' diye sordu.


KATKIDA BULUNMADAN GİTTİ

Bunun üzerine iş adamına, “Bu yıl ne kadar ihale aldınız?'' diye sataşan Genç’e, Erol, bunun kendisini ilgilendirmediğini, şüphesi varsa şikayet etmesini istedi. Kulüp yöneticileri, konuklarını kaçıran Genç’in ne kadar katkı yapacağını açıklaması konusunda ısrar edince Genç, eski milletvekili olduğunu, fazla katkı yapamayacağını belirterek kokteyli terk etti.

memurlar.net



Bu haber 495 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,682 µs