'seçime kadar sus' talimatı | " /> 'seçime kadar sus' talimatı | "/>

En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'ndan 'seçime kadar sus' talimatı

13 Şubat 2009 08:54 tsi
Kılıçdaroğlu'ndan 'seçime kadar sus' talimatı CHP'de çarşaf açılımının iç yüzünü açıklayan ve Mehmet Sevigen hakkında ortaya attığı iddialarla CHP'yi sarsan Emin Atmaca'yı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Eminciğim seçime kadar konuşma” diyerek susturduğu ortaya çıktı.

Eminciğim seçime kadar sus

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in ahlak dışı taleplerine dayana-mayarak CHP Eyüp Belediye Başkan aday adaylığından çekilen ve çarşaf açılımının iç yüzünü ortaya koyan Emin Atmaca'nın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından susturulduğu ortaya çıktı. CHP'de yaşanan skandalla ilgili Yeni Şafak'a konuşan Atmaca, daha söyleyecek çok sözünün olduğunu ancak, Kemal Kılıçdaroğlu ve bazı üst düzey partililerin ricası nedeniyle sustuğunu söyledi. Bildiklerini anlatması durumunda CHP'de deprem yaşanacağını kaydeden Atmaca, seçime kadar susma kararı aldığını belirtti.

KEMAL ABİ'Yİ DİNLEDİM

CHP lideri Deniz Baykal'ın çarşaflı kadınlara rozet taktığı sahnelerin yaşandığı kongrede yaşanan heyecan kısa bir sürede yok oldu. Çarşafın mimarı Atmaca, akrabalarını bu kez rozet çıkartmak için topladı ve Sevigen'le ilgili şok iddialarda bulundu. Atmaca partiden araya girenler sayesinde iddialar karşısında suskunluğa gömüldü. Atmaca'yı suskunluğa götüren kişi ise CHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Suskunluğunu koruyacağını söyleyen Atmaca, 'Bir kahvenin kırk yıl hatırı var. Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bende kırk yıl hatırı var. Bir kişinin yaptıkları yüzünden parti zarar görsün istemiyorum. Partinin ileri gelenleri de susmamı istedi' dedi. Atmaca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sevigen'i yanında istemediğini söyledi.

PARTİDE TAKDİR TOPLADIM

Önceki gün Ankara'ya CHP Genel Merkezi'ne yaşananlarla ilgili temaslarda bulunmak için gittiğini belirten Atmaca, burada Sevigen'e çok büyük tepkilerin oluştuğunu gördüğünü söyledi. Kendisinin ise büyük destek aldığını belirten Atmaca 'Sevigen bunların hiç ortaya dökülmeyeceğini zannediyordu. Ben çıkıp her şeyi ortaya döktüm. Bu yüzden çok takdir topladım' dedi.

yenişafak



Bu haber 464 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,898 µs