Ağar, Öcalan ile konuşmamı istedi | " /> Ağar, Öcalan ile konuşmamı istedi | "/>

En Sıcak Konular

Küçük: Ağar, Öcalan ile konuşmamı istedi

12 Şubat 2009 13:35 tsi
Küçük: Ağar, Öcalan ile konuşmamı istedi  
Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan Yalçın Küçük, 22 Temmuz seçimleri öncesinde Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar ile yemekte buluştuklarını açıkladı.

Küçük, tanınmış birçok kişinin olduğu yemekte Ağar'ın kendisinden bölücü terör örgütü PKK elebaşısı Abdullah Öcalan ile konuşmasını istediğini iddia etti. Bir dergiye konuşan Küçük, söz konusu yemekte, kimler olduğunu şöyle anlattı:

"Yiğit Bulut (gazeteci) vardı. Sinan Bey'in (Ankara Ticaret Odası Başkanı. ETÖ soruşturmasında tutuklandı serbest kaldı.) de yakın dostlarından, benim de arkadaşımdır. Enis Berberoğlu (Hürriyet Ankara Temsilcisi) vardı, Mehmet Ağar bey vardı, Timur (Gürkan) hoca vardı. Timur Hoca o sıralarda Mehmet Ağar Bey'in yardımcısıydı. Çok genç, sevimli, cumhuriyetçi bir tıp profesörüdür. Şimdi demek ki Enis Berberoğlu, Yiğit Bulut, Sinan Aygün ve ben...."

Küçük yemekte neler konuşulduğuna dair ise şu bilgiyi veriyor:

"Oradaki konuşulanları ben burada söyleyemem. İnsanın dudakları uçuklar. Ama şu kadarını söyleyebilirim, Tayyip Bey'in sağlık sorunları, Tayyip Bey'in askerlik sorunları, Tayyip Bey'in diploma sorunları... Yiğit, Enis ve Sinan Bey, ben bir araya gelirsek memleket meselelerini konuşuyoruz. Bir de Mehmet Ağar var..."

Ağar'ın kendisinden bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşısı Abdullah Öcalan ile konuşmasını istediğini ileri süren Küçük yemekte başka neler konuşulduğunu şöyle anlatıyor:

"Musul meselesi. Çünkü o sırada Mehmet Ağar, Musul'un alınmasını; birazcık bana referans vererek Abdullah Öcalan'la konuşulmasını ima eden ve isteyen bir yerdeydi. Bütün bunlar konuşuldu. Sinan Aygün hem çok güçlü hem de çok bilen bir insandır. Yüksek komutanlara sık sık gidip konuşan bir insandır. Bir tarafta benimle de tabii dostluğu vardır. Hapishaneden çıktıktan sonra beni çok duygulandıran bir mektup gönderdi. "Hocam beni savundum. Minnettarım." Dedi..."
 
zaman



Bu haber 597 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,957 µs