En Sıcak Konular

Ulusoy, Bakan Şahin'e rest çekti

0 0 0000 00:00 tsi
Ulusoy, Bakan Şahin'e rest çekti Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, gündeme oturan olağanüstü genel kurul tartışmalarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu: 'Kimse genel kurul telkininde bulunamaz'

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'im geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Biraz daha bekleyip, olağanüstü genel kurula çağıracağım' açıklamalarına Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'dan cevap geldi.

Yurtdışından dönüşünde havaalanında soruları yanıtlayan Haluk Ulusoy, seçimle işbaşına gelidiklerini belirterek, genel kurul kararı almayacaklarını açıkladı.

Türkiye2de herkes hakkında dava açılabileceğini belirten Ulusoy, "Hakkımda kesinleşmiş bir hüküm yok. Mahkemeye verildim diye genel kurul kararı almak doğru değil" dedi.

Türk futboluna 30 yılı şkın bir süredir hizmet ettiğini kaydeden Federasyon Başkanı, "Futbol Federasyonu içinde çeşitli kademelerde 30 yıldan fazla bir süredir verdiğim emeklerin karşılığı bu şekilde olmamalı. Ancak ne yazıkki bu ülkede 'meyve veren ağaç taşlanır' diye bir anlayış var. Bu ülke insanını sokaklara dökmüş biri olarak başarılı olduğumu düşünüyorum fakat, başarılı insanların önünü kesmek istiyorlar" şeklinde konuştu.

Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in genel kurul kararı alma hakkı ve yetkisinin olduğunu belirten Ulusoy, böyle bir durumda yapacak birşeylerinin olmadığını kaydetti.

AZİZ YILDIRIM SAYGILI OLMALI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın federayona yönelik sözlerini de değerlendiren Haluk Ulusoy, "Talihsiz bir konuşma oldu. Fakat, hukuk kurullarımız bu konuda gereklşi uygulamayı yaptılar. Herkesin kurumlara saygısı olması gerektiğini düşünüyorum. Aziz Yıldırım da böyle düşünmeli" diye konuştu.

Başkan Ulusoy, Kulüpler Birliği Başkanı Özhan Canaydın ve Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisine genel kurul için telkinde bulunamayacağını, böyle birşeye asla izin vermeyeceğini sözlerine ekledi.

Galatasaray Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Özhan Canaydın'ın kendisiyle görüşme talebinde bulunup bulunmadığı şeklinde yöneltilen soruyu Ulusoy, "Böyle bir talep henüz bana gelmedi ama duydum. Benimle görüşmek isteyen herkesle seve seve görüşürüm. Bu görüşmede genel kurul konusunun konuşulmasına müsade etmem. Çünkü genel kurul öyle iki üç kişinin konuşacağı bir şey değil" şeklinde yanıtladı.




Bu haber 352 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,208 µs