En Sıcak Konular

Kendisini kızgın yağla yakan eşini affetti

0 0 0000 00:00 tsi
Samsun'un Kavak İlçesi'nde oturan 32 yaşındaki Nuran Geyik, aynı yaştaki eşi Şaban Geyik'in yüzüne kızgın yağın ardından benzin döküp yakmak istediği iddiasıyla hakim önüne çıktı.

Tutuklu yargılanan Geyik, olayın kaza sonucu meydana geldiğini öne sürdü. Eşinden olay sonrası şikayetçi olan Şaban Geyik duruşmada şikayetinden vazgeçtiğini bildirirken, “Beni öldürmek istediğini sanmıyorum. Beni öldürmesi için hiç bir nedeni yok. Eşimi affettim siz de affedin'' diyerek eşinin tahliye edilmesini istedi.
Kavak'ın Mert Köyü'ndeki olay 10 ay önce meydana geldi. İddialara göre Şaban Geyik ile 8 yıldır evli olan 2 çocuk annesi Nuran Geyik, ekonomik sorunları nedeniyle tartıştı. O gece eşiyle ayrı odalarda yatan Nuran Geyik, saat ı 03.00 sıralarında uyanarak sobanın yanında uyuyan Şaban Geyik'in üzerine önce tavada kaynattığı zeytinyağını döktü. Ardından benzin dökerek yakmaya çalıştı. Bu sırada acıyla uyanan Şaban Geyik dışarı fırlatı. Komşuları tarafından hastaneye kaldırılan Geyik, tedavi sırasında eşinin kendisini öldürmeye çalıştığını belirterek şikayetçi oldu. Eşini öldürmeye teşebbüs suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Nuran Geyik, Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün hakim önüne çıktı.
 Savunmasında eşini kaza sonucu yaktığını söyleyen Nuran Geyik, “Eşim inşaat ustasıdır. Sabah erken işe gidecekti. Üşüdüğü için de sobanın yanında yatıyordu. Ben de ona kahvaltı için zeytinyağında hamur kızartıyordum. Soba üzerindeki tavayı alırken, ayağım halıya takıldı ve kızgın yağ yüzüne döküldü. Yüzü yandığı için su dökmek istedim. Ancak bidonları karıştırdım ve benzin bidonunu alarak üzerine döktüm. Kendisini öldürmem için hiç bir neden yok. Her ailede olan tartışmalar biz de de oluyor. Bu olay tamamen kazadır. Yüzü de o kadar çok yanmadı. Eşimin yüzünde daha önceden de yanık lekesi vardı. Eşim cezaevine bana para gönderiyor. Öldürmek istesem bunu yapmazdı.'' Hastanede tedavi gördüğü sırada jandarmaya verdiği ifadesinde eşinden şikayetçi olan Şaban Geyik ise, duruşmada eşinden şikayetçi olmadığını söyledi. Şaban Geyik, “Hastanede tedavi görürken beni öldürmek istediğini düşünmüştüm. Olay anında uyuyordum. Acıyla uyandım ve kendimi dışarı attım. Olayın şokuyla beni öldürmeye çalıştığını düşünerek eşimden şikayetçi oldum. Ancak şimdi eşimin söylediklerine inanıyorum. Ben eşimi affettim siz de affedin. Çocuklarımız perişan oldu'' dedi. Mahkeme, heyeti eksik evrakların tamamlanması için Nuran Geyik'in tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.



Bu haber 561 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,444 µs