-Video | " /> -Video | "/>

En Sıcak Konular

Zahid Akman okeyde yakalandı! -Video

9 Şubat 2009 16:01 tsi
Zahid Akman okeyde yakalandı! -Video
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Zahid Akman, kendi tabiriyle "Uygunsuz mekanda" yakalandı. İşte Akman'ın okeye döndüğü anlar...

Turktime, Deniz Feneri Davası ile başı sıkıntıda olan RTÜK Başkanı Zahid Akman’ı Ankara’nın ünlü semtlerinden Esat Caddesi üzerindeki bir ‘kahvehanede’ görüntüledi. Akman’a göre burası uygunsuz mekan! Ama…

Röportaj talebimizi reddeden Akman, koruması aracılığıyla bulunduğu mekanın “RTÜK başkanıyla görüşme için uygun olmadığını” notunu iletti.

Telefonla katıldığı yayınlarda programların içeriğine ‘canlı’ olarak müdahale eden Zahid Akman, Deniz Feneri Davası ve Almanya’da hakkında tutuklanma kararı yüzünden sıkıntılı günler yaşıyordu.  Oran’daki evinde inzivaya çekilen Akman,  basının karşına çıkmamaya da özen gösteriyordu. Ancak Akman geçtiğimiz günlerde bu zorunlu diyeti bozdu ve akşam saatlerinde Ankara’nın Esat semtindeki Salon Özgür isimli kahvehanede okey partisine katıldı.

Zahit Akman’ın içeride kaldığı yaklaşık üç saat boyunca, 06 SK 503 plakalı makam aracı ve koruması da mekanın önündeydi.

“BURASI UYGUN MEKAN DEĞİL!..”

Dışarıda bir basın mensubu olduğu duyumunu alan Akman,  koruması ve kardeşi olduğunu söyleyen bir şahıs aracılığıyla görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. İçeriye girmemize izin verilmedi. Kısa bir söyleşi talebimiz karşısındaysa, Zahid Akman’ın “Mekanın RTÜK başkanıyla mülakat için uygun olmadığını, bu seferlik kendisini mazur görmemizi, hiçbir basın mensubunu kabul etmediğini ancak uygun bir zamanda bizi seve seve ağırlayacağı” şeklindeki notunu ilettiler.

Akman’ın içerde ne yaptığı yönündeki ısrarlı sorularımızı, “Çay içiyor” şeklinde yanıtlayan koruması ve kardeşi, daha sonra görüntü alınmasını engellemek için salonun perdelerini indirdiler, makam aracını da olay yerinden uzaklaştırdılar. Tüm bu engellemelere rağmen Turktime, RTÜK Başkanı Zahid Akman’ı okey oynarken görüntülemeyi başardı.

RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın  görüntülenmekten çekindiğini dile getirdiği bir yerde saatlerce kalması, sorularımızı ısrarla yanıtsız bırakması, kahvehanenin perdelerinin örtülmesi ve makam aracının gizlenmesi kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Kaldı ki Akman’ın içeride yalnızca çay içmediği de görüntüler de açıkça görülüyor.

Bizler de doğal olarak merak ediyoruz. Televizyon görüntülerindeki sigaralı sahneleri mozaikleten, yarışma programlarını gençleri kumara özendirdikleri gerekçesiyle mercek altına alan bir kurumun başındaki isim, kendi tabiriyle bu “uygunsuz mekanda” ne yapıyor?

TURKTIME

İŞTE O GÖRÜNTÜLER...



Bu haber 1,053 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,459 µs