En Sıcak Konular

MHP'li Turgut'un İstanbul açılımı

6 Şubat 2009 18:34 tsi
MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Turgut, boş vaatlerde bulunmayacaklarını belirterek, İstanbul için 5 yıllık hedefini istedi.

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Turgut, hamasi siyaset yapmayacaklarını, boş vaatlerde bulunmayacaklarını belirterek, ''Biz bu kent için oluşturduğumuz vizyonu 12 milyonluk İstanbul'la paylaşacağız'' dedi.

MHP İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda basına tanıtılan şehir planlamacısı Turgut, MHP ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte gezerek, hazırladıkları projeleri halkla paylaşacaklarını söyledi.

Kamuoyunun karşısına gerçekçi, ayağı yere basan projelerle çıkacaklarını ifade eden Turgut, seçimi kazanması halinde 5 yıl sonra İstanbul'un, sorunlarını çözmüş bir metropol olacağını iddia etti.

Turgut, bugün hala İstanbul'un çamuru ve çöpünden bahsedenlere, başkan olması halinde 5 yıl sonra belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstereceklerini kaydetti.

Bunu gerçekleştirecek donanım ve birikime sahip olduklarını anlatan Turgut, ''İstanbul'un en küçük mahallesinden, en büyük ilçesine kadar sorunlarını çözeceğiz. Önümüzdeki günlerde, mesleki hayatımdaki son 15 yılda İstanbul için düşünüp, hayallerini kurduğum projeleri İstanbullularla paylaşacağım'' şeklinde konuştu.

Turgut, seçim çalışmaları süresince tartışmalardan uzak duracağını da belirterek, ''Hamasi siyaset yapmayacağız, birilerine çamur atmayacağız, karalamayacağız, boş vaatlerde bulunmayacağız. Biz bu kent için oluşturduğumuz vizyonu, 12 milyonluk İstanbul'la paylaşacağız'' diye konuştu.

MHP İl Başkanı İhsan Barutçu da halkın beklentilerini dikkate alarak, il teşkilatı ve genel başkanlarının kararı doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayını belirlediklerini söyledi.

Barutçu, Turgut'un 20 yıllık mesleki birikimiyle İstanbul'un sorunlarını akılcı ve tutarlı bir şekilde kısa sürede çözeceğini ifade etti.

haber7



Bu haber 652 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,844 µs