En Sıcak Konular

Beşiktaş güle oynaya kazandı

4 Şubat 2009 22:01 tsi
Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında İnönü'de Antalyaspor'u konuk eden Beşiktaş kolay bir galibiyetle adını yarı finale yazdırdı.

BEŞİKTAŞ: 3-1 :ANTALYASPOR

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile Antalyaspor arasında yapılacak rövanş maçının hakemleri ve takım kadroları şöyle:

Stat: BJK İnönü
Hakemler: Bülent Yıldırım, Gökhan Memişoğlu, Mustafa Sönmez

Beşiktaş: Hakan, Serdar Kurtuluş, Zapotocny, Gökhan, İbrahim Üzülmez, Erkan, Uğur, Ernst, Serdar Özkan, Holosko, Bobo

Antalyaspor: Fevzi, Yalçın, Şenol, Ahmet, Zitouni, Abdullah, Kamber, Korhan, Volkan, Uğur, Musa

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya Beşiktaş başladı... İki ekibe de başarılar...

3. dakika. Beşiktaş penaltı atışı kazadı. Ceza sahası içinde topu önünde bulan Bobo sert vurdu. Savunmada Uğur'un elle kestiği top sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Uğur da sarı kart gördü.

GOL... 4 dakika. Beşiktaş'ta penaltı atışını kullanan Bobo topu ağlara gönderdi. Beşiktaş Bobo'nun golüyle Antalyaspor karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

6. dakika. Beşiktaş rakip kalede Ernst ile etkili oldu. Sol çarprazda topu önünde bulan Alman futbolcu sert vurdu. Altıpas üzerinde Antalya savunmasında Yalçın'dan seken topu Kaleci Fevzi kontrol etmek isterken elinden kaçırdı. Boşta kalan topa Holosko'dan önce Musa ayak koyarak uzaklaştırdı.

9. dakika. Antalya rakip kaleye hızlı gitti. Ceza sahası dışında topla buluşan Ahmet sol ayağıyla şut denedi. Meşin yuvarlak farklı şekilde üstten auta çıktı.

10. dakika. Beşiktaş 2. gole Holosko ile çok yaklaştı. Bobo savunmanın arkasına sarkan Holosko'ya pasını bıraktı. Slovak futbolcu süratle rakip ceza sahasına sokulup boş pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda kötü vurdu. Fevzi yatarak topu kornere çeldi.

14. dakika. Holosko bir net fırsattan daha sonuç alamadı. Sağdan gelişen atakta Uğur İnceman, Serdar Kurtuluş'tan gelen topu tek dokunuşla savunmanın arkasına havalandırdı. Holosko kaleci ile karşı karşıya pozisyonda uzak köşeye vurdu. Meşin yuvarlak direğin dibinden auta çıktı.

GOL... 15 dakika. Beşiktaş 2. golü İbrahim Üzülmez ile buldu. Sol kanattan Serdar Özkan'ın şık pasını rakibinden kurtaran İbrahim Üzülmez çarprazda kalesini boşaltan Fevzi'nin bacaklarının arasından topu ağlara bıraktı.

Beşiktaş İbrahim Üzülmez'in golüyle Antalyaspor karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

GOL... 18. dakika. Antalyaspor Ahmet Kuru ile golü buldu. Sağ kanattan kullanılan köşe atışanda Ali Zitouni kafa ile topu arka direğe aşıttı. Ahmet altıpas üzerinde uçarak kafayı vurup topu Beşiktaş ağlarına bıraktı.

Antalyaspor Ahmet ile Beşiktaş karşısında skoru 2-1'e getirdi.

22. dakika. Beşiktaş Bobo ile rakip kalede etkili oldu. Ceza sahasına topla sokulan Brezilyalı golcü Şenol'un müdahalesiyle pozisyonunu kaybedince pasını geriye çıkarttı. Serdar Özkan, Bobo'dan gelen topu ceza sahası önündeki Uğur'a bıraktı. Uğur kötü bir vuruşla topu yandan auta gönderdi.

27. dakika. Antalyaspor Ali Zitouni ile beraberlik golüne yaklaştı. Sağdan rakip cez asahasına sokulan Zitouni çarprazdan harika vurdu. Kaleci Hakan Arıkan topu tam çataldan aynı güzellikte uzanıp çıkarttı.

35. dakika. Antalyaspor Volkan ile Beşiktaş kalesini yokladı. Topla ceza sahasına sokulan Volkan yerden sert vurdu. Hakan Arıkan üzerine gelen topu kapanarak kontrol etti.

GOL... 36. dakika. Beşiktaş 3. golü Serdar Özkan ile buldu. Soldan savunmanın arkasına atılan pasa hareketlenen Serdar, çarprazdan ceza sahasına girdiği anda ileri çıkan Fevzi'nin üzerinden harika bir aşırtma vuruşla topu köşeden ağlara bıraktı.

Beşiktaş Antalya karşısıda Serdar Özkan ile 3-1'lik üstünlüğü yakaladı.

44. dakika. Sol kanattan gelişen atakta Erkan Zengin çarprazdan sert vurdu. Kaleci Fevzi topu yumruklayarak çıkarttı.

45. dakika. Normal süre tamamlandı. 1 dakika uzatma oynanacak.

İlk yarıyı Beşiktaş 3-1 önde kapattı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Antalyaspor'da Uğur yerini Sedat'a bıraktı.

2. yarıya Antalyaspor başladı...

48. dakika. Sağ kanattan gelişen atakta Holosko'nun yerden pasını Bobo uygun durumda ayağının altından kaçırdı. Yalçın kademede dokunarak topu uzaklaştırdı.

49. dakika. Beşiktaş'ta Bobo, Antalyaspor'da Şenol bir anlık itiş kakış sırasında sarı kart gördüler.

55. dakika. Beşiktaş atağı sol kanattan etkili gelişti. Boş pozisyonda ceza sahasına giren Serdar Özkan şutunu attı. Top üstten auta çıktı.

60. dakika. Antalyaspor atağı Ali Zitouni ile hızlı gelişti. Ceza sahasına sokulan Zitouni sağından gelen Sedat'a pasını bıraktı. Bu futbolcunun yerden kale sahasına ortasına ön direkte Koray ayak koydu. Hakan Arıkan üzerine gelen topu rahatlıkla aldı.

62. dakika. Antalyaspor 2. gole Volkan ile yaklaştı. Savunmanın arkasına atılan pasta sağ çarprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Volkan'ın şutu Hakan'ın ellerinde kaldı.

64. dakika. Bobo rakibine bir bacak arası çalımla ceza sahasına girdiği anda gol pozisyonu yakaladı. Sedat yerinde bir müdahale ile Bobo'ya vurdurmadı...

65. dakika. Beşiktaş'ta Ernst yerini Cisse'ye bıraktı.

71. dakika. Beşiktaş'ta Serdar Özkan yerini Tello'ya bıraktı.

77. dakika. Sakatlanan Holosko yerini Yusuf Şimşek'e bıraktı.

80. dakika. Beşiktaş 4. gole İbrahim Üzülmez ile yaklaştı. Soldan ceza sahasına sokulan İbrahim dar açıdan kaleye vurdu. Fevzi yatarak topu kornere çeldi.

82. dakika. Antalya'da Kamber yerini Fatih'e bıraktı.

84. dakika. Beşiktaş bu kez gole Uğur ile yaklaştı. Ceza sahasına giren Uğur rakibinden kurtulduğu anda dönüp yerden vurdu. Yan direğe çarpan meşin yuvarlak auta çıktı.

86. dakika. Beşiktaş'ta hakemin düdüğünden önce topa vuran Tello sarı kart gördü.

88. dakika. Antalya'da Abdullah yerini Timur'a bıraktı.

90. dakika. Normal süre tamamlandı. 2 dakika uzatma oynanacak.

Uzatmalarda başka gol olmadı. Beşiktaş, Antalyaspor'u 3-1 mağlup ederek Türkiye Kupası'nda yarı finale kaldı.


internethaber



Bu haber 790 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,345 µs