En Sıcak Konular

Gökçek ağır konuştu

1 Şubat 2009 20:33 tsi
Gökçek, yerel seçimlerdeki rakibi Karayalçın'ın 25 bin kişiye almadan önce 15 bin belediye çalışanını işten atacağını öne sürdü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, yerel seçimlerdeki rakibi Karayalçın'ın 25 bin kişiye almadan önce 15 bin belediye çalışanını işten atacağını öne sürdü.

1. Ankara Şoför Esnafı Kurultayı'nda konuşan Melih Gökçek, yerel seçimler öncesinde şoförlere yönelik vaatlerini sıraladı. "Ankara Seninle Guru Duyuyor" sloganları eşliğinde kürsüye gelen Melih Gökçek, konuşmasında rakibi Murat Karayalçın'a yüklendi.

CHP adayının vaat ettiği gibi 25 bin yeni işçiye maaş ödeyecek parayı bulamayacağını savunan Gökçek, "Atacaksın 15 bin işçi, yerine 25 bin işçi alacaksın." dedi.

Karayalçın'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne 'CHP bayrağı dikme' niyetinde olduğunu söyleyen Gökçek, belediyeye parti yandaşlarının yerleştirileceğini öne sürdü. Melih Gökçek, alınan yeni işçilerle iki günde bir hükümeti yıkmaya yönelik nümayişler yapılacağını iddia ederek, "15 bin adam aldın mı Kızılay'da yürüyemezsin." şeklinde konuştu.

"MİNİBÜSLERE AYAKTA YOLCU ALINMASI YASAL OLACAK"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimler öncesinde şoför esnafına yönelik ilginç vaatlerde de bulundu. Minibüslerin ayakta yolcu taşıması için müsaadenin kanuna resmi olarak yazdırmak için girişimde bulunacağı sözünü veren Gökçek, "Başbakanımızın bizi kırmayacağına inanıyorum." dedi.

Melih Gökçek, şoför esnafına şu vaatlerde de bulundu: "Çevre il ve ilçelerden taksilere Ankara'da çalışma izni verilmeyecek. Bu taksilere şerit çektirerek Ankara merkezinde çalışmaları engellenecek. İçerisinde mutfak, tuvalet ve televizyonun da bulunduğu modern taksi durakları hizmete sokulacak. Evi olmayan şoför esnafı için 10 bin daire çekilişle sahiplerine kira bedelindeki ödemelerle teslim edilecek. Kızılay'da taksilerin beklemesi için duraklar yapılacak."

"BANA İFTİRA ATANIN YAKASINA YAPIŞIN"

Yerel seçimler öncesinde kendisi ve ailesi hakkında ortaya atılan iddiaların iftira olduğunu vurgulayan Gökçek, "Bunlar doğruysa dünyanın en şerefsiz insanı Melih Gökçek'tir." dedi.

Gökçek, aksi takdirde iftira atanların şerefsiz olacağını belirterek, şoförlere, "Bunları her tarafta yalanlayın, yakalarına yapışın. Arabanızda rastlarsanız 'Melih Gökçek, senin için şerefsiz diyor' şeklinde yüzüne vurun!" ifadelerini kullandı.



Bu haber 720 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,207 µs