En Sıcak Konular

Yazıcıoğlu, Erdoğan'ı ne zaman alkışlar?

1 Şubat 2009 12:45 tsi
BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki tavrını olumlu bulduğunu belirterek, devamının gelmesini istedi. Yazıcıoğlu, Erdoğan'ı ne zaman alkışlayacağını da açıkladı.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'taki tavrını olumlu bulduğunu belirterek, ''Ancak devamının gelmesi gerekiyor. Konya'da İsrailli pilotların eğitimine son verilirse o zaman alkışlayacağım'' dedi.

Yazıcıoğlu, Sürmeli Otel'de belediye başkanı adayı ve il genel meclisi adayı tanıtım törenine katıldı.

Tanıtımın ardından, adaylara ve partiye yeni katılanlara rozet takan Yazıcıoğlu, konuşmasında seçimlere, ''Adalet ve ahlaktan'' yoksun bir ortamda girildiğini söyledi.

AK Parti, CHP ve MHP'nin seçimlere hazineden aldıkları yardımla hazırlandıklarını anımsatan Yazıcıoğlu, kendilerinin ise tamamen öz kaynaklarını kullanarak yarışa girdiklerini anlattı.

Partisinin belediye başkanı adayı gösteremediği yerlerde sıkıntının tümüyle maddi yetersizlikten kaynaklandığını belirten Yazıcıoğlu, 'Bizim net olarak karşısında olduğumuz bir siyasi parti var. O da kocası dağda askerle savaşan, kendisi Meclis'te milletvekili olan kişiyi barındıran partiye net olarak karşıyız. Bütün Kürtler benim kardeşim, PKK düşmanımdır'' diye konuştu.

Davos Ekonomik Forumu kapsamında düzenlenen panelde yaşanan gerginliğe de değinen BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, ''Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki hareketini olumlu buluyorum. Ancak devamının gelmesi gerekiyor. Konya'da İsrailli pilotların eğitimine son verilirse o zaman alkışlayacağım'' dedi.

İsrail'in kara harekatını başlatmasının ardından, bu ülke ile diplomatik ilişkilerin kesilmesi gerektiğini söylediğini hatırlatan Muhsin Yazıcıoğlu, ''Şimdi, Sayın Başbakan'a, 'günaydın' diyorum. Bizim kızıl elmamız Büyük Ortadoğu Projesi, AB olamaz. Bizim kızıl elmamız, Türk-İslam hareketidir'' görüşünü dile getirdi.

Yazıcıoğlu'nun konuşması salondakiler tarafından sık sık, ''Başbakan Muhsin'' sloganlarıyla kesildi.

 Aday tanıtım töreninin ardından, salonda bulunan il başkanları ve Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK)üyeleri, ''16 Kuruluş Yıldönümümüzde Yerel Seçim-Yerel İktidar'' adlı toplantıya katıldılar.

aa



Bu haber 685 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,034 µs