siyonist bir yumruk! | " /> siyonist bir yumruk! | "/>

En Sıcak Konular

Küresel kriz siyonist bir yumruk!

31 Ocak 2009 10:57 tsi
Küresel kriz siyonist bir yumruk! Başbakan Erdoğan’ın alıntı yaptığı, kendi deyimiyle “Anti-Yahudici” müzisyen Gilad Atzmon, Mali Kriz’den Obama’ya ve İsrail-Nazi benzerliğine birçok konuya değindi.

Gilad Atzmon, İsrail asıllı dünyaca ünlü bir müzisyen. Dünyada 22 dile çevrilen iki kitabın da yazarı. Atzmon,1994’te İsrail ordusundaki görevi sırasında "İsrail adına İsraillilerin işlediği cinayetleri gördükten sonra" Londra’da yaşıyor. Dünyada İsrail’in var olma hakkını yok sayan ve bunu açıkça söyleyen belki de yegane Yahudi asıllı olma özelliğini taşıyor. Atzmon, sadece İsrail’in var olma hakkını yok saymakla kalmıyor aynı zamanda İsrail’in de bir an önce “lağvedilmesi” gerektiğini söylüyor.

Atzmon’a göre “şeytanlığın anası” İsrail, gezegeni bir “ateştopuna” dönüştürmek istiyor. Atzmon, mali krizin de “Siyonist bir yumruk” olduğunu belirtiyor. Atzmon’un Yeni Zelanda gazetelerden Gisborne Herald’dan Martin Gibson’la 23 Ocak 2009’da yaptığı söyleşide dile getirdiği açıklamalar ise şöyle:

TEPEDEN DÜŞERSEM KATİLİM…

Birçok imparatorluk için stratejik olarak hayati bir yerde doğdum ve bu aptalca savaşlarda yer almak için beynim yıkandı ve ben de nihayetinde kaçmayı başardım. Oradayken dünyadaki Yahudi halkının desteğiyle benim hesabıma İsrailliler tarafından İsrail devleti adına işlenen cinayetlerin boyutunu görmeye başladım.

Şimdi ve sonrasında burada buna karşı olan tek bir Yahudi duyacaksınız zira bu savaş dünya Yahudiliği tarafından baştan aşağı desteklenmektedir.

Bence büyük bir tehlike altındayız. Bu gezegen üzerindeki en güçlü insanlara karşı savaşıyoruz. Görünürde ulusal devlet son birkaç haftada cinayet kaygılarının olmadığını ispatlamıştır, yani korkmak ve dikkatli olmak için iyi nedenlerimiz var. Fakat size şunu söylemek isterim bu gezegen perişan haldedir. Çok sevdiğim iki evladım var ve bu gezegen onların evi. Ben burada 20, 30 yıl daha buradayım, belki yarın giderim. Ancak onlar burada kalacaklar.

Mossad, muhtemelen bir müzisyeni vurmanın üzerlerinde iyi durmayacağını hesaplıyordur. İntihara meyilli değilim. Eğer bir tepeden düşersem kimin yaptığını anlarsınız.

YAHUDİ İDEOLOJİSİ GEZEGENİ ATEŞTOPUNA DÖNÜŞTÜRMEDEN LAĞVEDİLMELİ

Çenemi kapatmayı ve umursamamayı becerebilmeyi isterdim fakat ne zaman ki biri beni susturmaya kalksa anlıyorum ki doğruyu söylüyorum, şeytanı, kötülüğün anasını işaret ediyorum.

Bana Anti-Semitik demeye çalıştılar. Ben Anti-Semitik değilim. Benim Sami halkıyla bir derdim yok, benim insanlarla bir derdim yok. Ben Anti-Yahudiciyim, Anti-Yahudi değil.

Bence Yahudi ideolojisi gezegenimizi bir felakete sürüklüyor. Durdurulmalı.

Bu sese aşinayım ve benim sesim çok farklı. Benimki belki biraz daha ilginç olabilir ancak sayımız çok az ve siyasi girişim olarak çalışmıyoruz.

Benimle bu gezegendeki yüzde 99 Yahudi arasındaki fark, benim onların devlet kurma hakkına sahip olduklarına inanmamamdır.

Geçen haftaki mücrim fantezilerinin yanında devletin kuruluşundan beri işledikleri cinayetleri hesaba katarsak, devlete sahip olma haklarının olmaması yanında devletin (İsrail), gezegenimizi ateştopuna dönüştürmeden önce derhal lağvedilmesi gerekmektedir.

İSRAİLLİLER SOYKIRIMI DESTEKLİYOR

Başımıza gelen şeylerden biri de Nazilerin yenilmesini Yahudi ideolojisinin ve Yahudi halkının doğrulayıcısı olarak yorumlamış olma aptallığıdır.

Naziler gerçekten de kötüydü. Feci halde insanlık dışı ve kabul edilmez işler yaptılar. Ancak bu demek değildir ki Yahudi ideolojisi doğrudur zira gerçekte Yahudi ideolojisi ve Nazi ideolojisi çok benzerdir.

Onların kendileri bir tiranlığın kurbanlarıydı ve Amerika ve İngiltere gibi demokrasiler 2 milyon Iraklının öldüğü kanundışı bir işgal yaparken hala biz onlara iftira ediyoruz.

İsrail’de yüzde 80 ila 93 halk, Filistinlilerin soykırımını destekler, bu arada İsrail devleti teolojik bir devlettir yani Yahudi halkına temsil eder. Bizim burada uğraştığımız, büyük mücrim ve siyasi özdeşliktir.

Şaşırtıcı bir şeydir bu. Yahudi halkının, yaşadıklarından, Avrupa ulusları, sadece Almanlar değil Fransızlar, Ukraynalılar, Romenler ve Polonyalılar onları kapı dışarı ettikten sonra, daha düşünceli ve çok daha dikkatli olmalarını beklersiniz.

İSRAİLLİLER HALA GETTO’DA YAŞIYOR

Bazı Yahudi filozoflar olacak şeyin bu olduğundan tamamen emindiler. Emanuel Levinas şöyle der: Artık bizim ırkçılıkla olan savaşta ön saflarda olmamız gerekir. ‘Bunun yeniden olmayacağından emin olmalıyız’

Sanki durum bu değilmiş gibi, Auschwitz’in kapatılmasından üç yıl sonra Filistin halkına etnik temizlik uygulamaya başladılar ve şu anki vahşilikleri çok daha aleni, aşikâr ve övgülü.

Orta Doğu’da bir gettoda yaşıyorlar. Tüm bölgeyi aptalca nükleer bombalarla tehdit ediyorlar. Siviller üzerine beyaz fosfor atıyorlar.

Gazze nükleer bomba atılmış bir yer gibi görünüyor ve bunlar mı kurban addedilenler (İsrailliler) ve insanlığın korumaları?

İSRAİL DEVAM EDEN BİR ŞEYTANLIK

Yaptıkları şeyler, ben dahil o kadar çok insana hiddet getiriyor ki. Kendi insanlarım hariç hiç kimseye karşı ne kızgınlık ne de hiddet hissettim. Yani düşününce hissediyorum. Bir Arap, bir Müslüman ya da herhangi biri etnik temizliğe uğradığını ya da komşuları ya da çocukları yok edildiğini düşününce hissediyorum. Asla affetmeyecekler.

Dünyanın hiçbir zaman görmediği şiddet seviyesine doğru gerçekten bizi sürüklüyorlar. Bu nicelik, yaptıkları şeylerin özü. Dünyada sivillere karşı en güçlü ordu.

Masum insanların, evlerinin yok edildiğini görmek için üzerlerine tanklarla gitmek. İsrail silahlı kuvvetleri gelip onları kurtarmaya izin vermediği için bebeklerin ölü annelerine günlerce yapıştığını görmek. Bunlar mı insanlığın koruyucular olacak? Hayır. Onlar kesinlikle devam eden bir şeytanlık.

Ben sadece kendinden nefret eden bir Yahudi değilim, ben aynı zamanda bundan gurur duyan kendinden nefret eden bir Yahudi’yim!

En büyük hümanistleri düşündüğünüzde, örneğin Spinoza, Marx ve İsa'nın temelde kendilerinden nefret eden Yahudiler olduğunu görürsünüz.

Neden mi? Çünkü bu tür ırkçı, ulusalcı, kabileci, şovenist, üstünlükçü bir toplumda büyüdükleri için karşı çıktıkları da tam da bu oldu.

MÜSLÜMANLARA DÜŞMANLAR

Yani ben Mesih değilim ancak şunu itiraf etmeliyim ki nefret aşılanmasına rağmen sevmek için bir yol bulan İsa hakkında okumaya başladığımda bu hayatımın hikayesi oldu.

Çünkü ben biraz ışık ve iyilik görebildiğim için kardeşlerim görebilsinler diye kendimi eğittim fakat nasıl dağıtacağımı bilmiyorum.

Birçok kişi bana barış hakkında soruyor ve ben de onlar “komşunu sev” kavramını özümsemeyen insanlarla barış olmayacağını söylüyorum. Bu neredeyse bir paradoks çünkü eğer komşularını severlerse oldukları şeyi sonlandırmaları gerekir.

Teorik olarak Yahudiler ve Hıristiyanlar arasındaki fark nedir? Hıristiyanlar temel olarak komşularını seven Yahudilerdir yani evrensel insanlık kavramına bağlıdırlar. Yahudilik, kabileciliktir.

Bu bir şaka. Bir şaka. Yahudi düşmanlarına karşı savaşsın diye Amerika’nın gücünü birleştirmek için yapıldığı açıkça belli olan siyasi bir kampanya bu. Çünkü eğer Amerikalılar Yahudi-Hıristiyan olduklarına inanırlarsa, o zaman düşman Müslümanlar olacaktır.

ROKETLER BARIŞÇI BİR MESAJ: ÇALINTI TOPRAKLAR ÜZERİNDESİNİZ

Roketler hakkında görüşüm basittir. Filistin halkı etnik olarak temizlenmiştir. Gazze’de yaşayan insanların ekserisi şu an geçici olarak İsrail olarak adlandırılan Filistin’den etnik olarak temizlenmiş kişilerdir.

Roketlere tehlikeli demek çok zor. Sanıyorum 8 senede sadece 6 kişiyi öldürmeyi başarabildiler?

Roketler neredeyse İsraillilere barışçı bir mesajdır: ‘Belki fark etmemiş olabilirsiniz ancak çalıntı toprağım üzerinde yaşıyorsunuz’

Bir mesajı bir şişede yollayabildiğiniz gibi onu bir roketle de yollayabilirsiniz ancak İsrailliler Filistin’in çalıntı toprakları üzerinde oturdukları sürece bölgede barış olamayacağını kabul etmeye henüz hazır değiller.

Eğer Yahudi halkı zeki olsaydı ki çok zeki ve seçilmiş olduklarını iddia ederler, Gazze ve Batı Şeria’nın geliştiğinden emin olurlardı. Fakat bunu yapmadıkları gibi onları açlığa mahkum ettiler. Açlığa! Ne yapmalarını bekliyorlardı ki? Ezilmiş olanların yardımına gelen kim? Amerika değil, İngiltere’de, gelen Ahmedinecad. Bundan memnun olmayan epey İranlı var ancak o hümanist tıpkı Hugo Chavez gibi.

Hümanistlerin artık hegemonyayı ve enerji kaynaklarının kontrolünü saplantı haline getirilmiş Batı’da olmaması oldukça ilginç

OBAMA'YA ŞANS VERMEK İSTİYORUM

Üzerimde Obama’yı kınamam için büyük bir baskı var. Ondan şüphelenmek için epey bir şey yaptı ancak ona bir şans vermek istiyorum.

İsraillilerin endişeli olduklarını gördüm ve ofise geçmeden önce kuvvetlerini çekmek için acele ettiler.

Ahlaken endişeli olan bu adam hakkında bir şeyler bilen etrafında halihazırda olan insanlar ona İsrailli medyayı okuyor ve bu Amerika’da uzun yıllardır olmayan bir şey.

“Yeni-muhafazakârlık (neoconlar) gibi Yahudi siyasi stratejiler tarafından yapılan ve tam olarak Rasta (Mesih’in yaşadığına inanan Jamaikalı bir din) olmayan Alan Greenspan’ın neden olduğu alt-gelir grubu mortage krizi gibi hasarları düzeltmek istiyor.

KÜRESEL KRİZ SİYONİST BİR YUMRUK

Bunun bir kredi sıkışması olduğunu sanmıyorum bence bu Siyonist bir yumruktu.

Irak’taki bu savaşın enerjiyle ilgisi olabilir ancak daha fazla olarak Neocon’lar ve Federal Hazine tarafından taktiksel olarak idare edilen Amerika’nın bir İsrail görevi gibi son direniş cepleri için savaşmasıdır.

Alan Grenspan’ın işi Amerikan halkının Orta Doğu’da kullanılan taktiklerle ilgilenmemesi için mali bir yükseliş yaratmaktı.

İşe yaraması gerekirdi ancak tüm-Amerikan ani yükselişi (boom) en muhtaç Amerikalıların pahasına yapıldı ve onlar da mortgage’ları ödeyemediler ve her şey çöktü.

Bu dünya görüşünü benimseyen sadece Yahudiler değildir. Bush Yahudice (ideolojik olarak) davranmıştır. Üstünlükçüydü, kabileciydi fakat bildiğim kadarıyla Yahudi değildi.

Hıristiyanlıkta bile bu eğilim Eski Ahit’e dayanır, kabileciliğe, üstünlükçülüğe, şiddete… Bu savaşmamız gereken bir şeydir.

TimeTürk



Bu haber 944 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,176 µs