En Sıcak Konular

Hafta sonu hava nasıl olacak?

30 Ocak 2009 11:28 tsi
Bugün Türkiye’nin geneli soğumaya başladı, soğuk hava yağış ile birlikte ülkede pazar gününe kadar kalacak. Hafta sonu soğuk geçecek...

Bugün Türkiye’nin geneli soğumaya başladı, soğuk hava yağış ile birlikte ülkede pazar gününe kadar kalacak. Hafta sonu soğuk geçecek, önümüzdeki hafta ise yine lodosa dönecek rüzgar sıcaklıkları yükseltecek.

İstanbul soğuk ve yağmurlu, rüzgar bir ara şiddetlenebilir, pazar günü gökyüzünde daha açık renkli bulutlar ve güneş olacak. Ankara’da merkezde hafif yağmur, kuzeyinde sulu kar olabilir, sıcaklık düşüyor. İzmir’de hava bulutlu, rüzgar soğuk esiyor, pazar günü hava açık. Bursa yağmurlu ve soğuk. Adana’daki kuvvetli yağmur, yarın hafifleyecek. İstanbul 9, Ankara 6, İzmir 13, Bursa 9, Adana 15 derece.

Marmara’da iki gün daha hava soğuk, rüzgar kuzeyden esiyor. Yağmur Kırklareli, Kocaeli ve Bursa arasında devam edecek ve buralarda gün içinde rüzgar bir ara çok kuvvetli esebilir. Hava cumartesi daha soğuk ve yine yağışlı olacak, pazar günü ise açıyor. Edirne 6, Kocaeli 10 derece.
İç Anadolu da soğuyor. Eskişehir, Sivas, Konya ve Niğde boyunca kar yağışı görülecek, gün içinde yağış zaman zman yağmura da çevirebilir. Yarın Sivas ve Kayseri arasında kar daha yoğun yağacak. Bugün Eskişehir 6, Sivas 5 derece.

Ege bulutlu, rüzgarlar kuzeyden soğuk esiyor. Muğla çevrelerinde hafif yağmur, Afyon ve Kütahya’da ise kar yağışı görülecek. Yarın yağış kesiliyor, pazar hava açık ve daha ılık olacak. Muğla 12, Afyon 4 derece.
Bugün en kuvvetli yağış güneyde görülüyor. Antalya’dan Diyarbakır’a kadar yağmur var ancak Mersin, Adana, İskenderun, Girne, Gaziantep, Adıyaman ve Kahramanmaraş’da yağış kuvvetli, rüzgar da ara ara şiddetlenebilir. Antalya’da bugün rüzgar fazla kuvvetli değil, yağışlar pazar günü kesilecek. Antalya 14, Diyarbakır 6 derece.

Doğu Anadolu’da bugün kar yağışı daha geniş alana yayılıyor, Van’a kadar ulaşacak. Malatya ve Elazığ çevresinde yağış çok kuvvetli ve karla karışık yağmur şeklinde görülüyor. Erzurum -2, Malatya 5 derece.
Karadeniz soğuyor, Bolu’dan Samsun’a kadar yağış var, yüksek yerlerde kar bekleniyor. Yarın kar yağışı Bolu ve Kastamonu arasında hafif olarak devam edecek. Trabzon’da da yağmur olacak. Doğu Karadeniz’de eski karın üzerine yağacak yeni kar çığ riskini artırıyor. Bugün Trabzon 10, Samsun 11, Bolu 5 derece.




Bu haber 586 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,142 µs