En Sıcak Konular

İşte Tuncay Özkan'ın son görüntüsü

29 Ocak 2009 17:22 tsi
İşte Tuncay Özkan'ın son görüntüsü Ergenekon tutuklu sanığı Özkan, ifade verdi. Özkan'ın Ankara'da açılmış olan iki davayla ilgili ifadesi alındı.

Ergenekon tutuklu sanığı Tuncay Özkan, Şişli Adliyesi'nde ifade verdi. Ankara'da açılmış olan iki davayla ilgili ifadesi alınan Özkan'a adliye önünde bir grup destek verdi.

Halen Ergenekon soruşturması kapsamında Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Tuncay Özkan'ın daha önce açılmış iki dava nedeniyle ifadesi alındı. Ankara 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davalar kapsamında Özkan talimatla ifade verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve eski Halk Bank Genel Müdürü Yenal Ansen tarafından açılan hakaret davaları 2001'den beri devam ediyor.

Avukatı Dicle Evren, Özkan'ın Ankara'da görülen 2 davayla ilişkin talimatla ifadesinin alındığını söyledi. Ergenekon ile ilgili sorulara avukat Dicle, ikinci iddianameyi beklediklerini, ona göre savunmalarını hazırlayacaklarını söyledi. Evren, Özkan'ın sağlık durumunun da çok iyi olduğunu da dile getirdi.

Tuncay Özkan, adliyeden çıkarılırken Biz Kaç Kişiyiz ve Yeni Parti üyesi bir grup kendisine destek verdi. Özkan çıkarılırken kadınların çoğunlukta olduğu grup adliye kapısında izdiham oluşturdu. Özkan'a dokunmak için yarışan grup, "Hepimiz Tuncayız" ve "Vatan namus, ahde vefa" diye slogan attı. Özkan, askerler ve polisler arasında çıkarıldığı sırada kendisine uzanan kızı Nazlıcan'ı sarılarak öptü.

Grup üyeleri cezaevi tutuklu ve mahkum nakil aracına bindirilen Özkan'ın ardından gözyaşları döktü. Aracın gitmesinin ardından grup üyeleri bir süre daha slogan attı.

CİHAN




 



Bu haber 862 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,269 µs