En Sıcak Konular

Lincoln: "Denizli'de görev istiyorum"

28 Ocak 2009 17:25 tsi
Galatasaray'da dünkü Sivasspor maçında da gol sıkıntısı tekrar gündeme gelirken, Brezilyalı yıldız Lincoln'ün teknik direktör Skibbe'yle yaptığı görüşmede hafta sonunda sahada olmak istediğini söylediği belirtildi.

Lincoln'ün Alman teknik adama "Çok kritik maçlar oynadığımız şu günlerde takımdan ayrı kalmak beni çok üzüyor. Denizlispor maçına kadar hazır olmak ve takımdaki yerimi almak benim için çok önemli. Bunun için gerekli herşeyi yapıyorum ve Denizli'de istiyorum" dediği öğrenildi.

Skibbe'nin, Brezilyalı futbolcunun bu tavrından çok etkilendiği ve "Oynamak için sabırsızlandığını biliyorum. Bu çok normal ama tam olarak iyileşmeden seni oynatmam imkansız. Bu hem sana, hem takıma ileriye dönük daha büyük zarar verir. Yine de bu düşüncelerin ve takıma destek olma arzun nedeniyle sana teşekkür ederim "diye konuştuğu ifade edildi. Sarı-Kırmızılılarda Lincoln'ün tedavisine yoğun bir şekilde devam edildiği belirtilirken, Brezilyalı yıldızla birlikte Servet'in de büyük bir olasılıkla Denizlispor maçında sahada olacakları vurgulandı.

Bu arada Galatasaray'ın genç futbolcusu Barış Özbek resmi sitesinden ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaparak herkesi üzdükleri için özür diledi. Barış, alınan sonuçlar karşısında kendilerinin herkesten daha fazla üzüldüğünü belirtirken "Futbol bu. Kazanmak da var, kaybetmek de. Şampiyonluk yarışı içinde rakiplerimizin de puan kaybedekleri zamanlar olacak. Önemli olan sezon sonunda yarışı en yukarıda bitirebilmek.Sivasspor karşısında aldığımız bu yenilgi bize ders oldu. Bundan sonra kalan 17 maçı en az hata ve en az puan kaybıyla bitirip yine şampiyon olacağız. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın"dedi.

 



Bu haber 610 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,100 µs