Encümen-i Daniş Başkanına teşekkürler | " /> Encümen-i Daniş Başkanına teşekkürler | "/>

En Sıcak Konular

Encümen-i Daniş Başkanına teşekkürler

28 Ocak 2009 12:01 tsi
Encümen-i Daniş Başkanına teşekkürler Ergenkon Terör Örgütü davasının tutuksuz sanığı Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu'nun gözaltı sürecinde desteğinden dolayı teşekkür ettiği isimlerin başında Encümen-i Daniş Başkanı Necmettin Karaduman'ın da olduğu ortaya çıktı.

 Hatırlanacağı gibi Karaduman'ın "Derin devlet bütün dünya devletlerinde vardır. Bizi ve devletimizi korumaya yönelik. Bu dış tehlikelere karşı alınan tedbirlerin toplamıdır" diye konuşmuştu.  
 
Prof. Dr. Alemdaroğlu, ETÖ soruşturmasında tutuksuz yargılanmak üzere gözaltından serbest bırakıldıktan sonra Hürriyet gazetesinin 19 Nisan 2008 tarihli nüshasına bir teşekkür ilan verdi.

Söz konusu ilanda Alemdaroğlu'nun teşekkür ettiği isimler arasında son günlerde sıkça tartışılan Encümen-i Daniş Başkanı Necmettin Karaduman'un olması dikkat çekti.

 


Söz konusu ilanda şu ifadelere yer verildi:

"Gözaltına alınmam ve hastanede tedavim sürecince ve sonrasında evime ve hastaneye gelerek, telefon, telgraf, faks ve çiçek göndererek iyi dileklerini bildiren 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel'e, TBMM eski Başkanlarından Necmettin Karaduman, Sayın Hüsamettin Cindoruk, Sayın İsmet Sezgin ve Sayın Hikmet Çetin'e, Siyasi Parti Başkan ve Yetkilileri ile Milletvekillerine, YÖK eski Başkanı Sayın Prof. Dr. Kemal Gürüz'e, Üniversite Rektör ve Öğretim Üyelerine, Sayın Aydın Doğan'a, Sayın Oktay Ekşi, Sayın Pınar Türenç, Sayın Tufan Türenç, Sayın Şükran Soner, Sayın Tarhan Erdem, Sayın Kenan Akın, Sayın Tuncay Özkan, Sayın Mehmet Ali Birand ve Sayın Abbas Güçlü'ye, Alman Hastanaleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. Azmi Ofluoğlu, Tıbbi Direktör Sayın Dr. Erol Düren, Başhekim Sayın Dr. Vehbi Alpman, tedavimi gerçekleştiren Sayın Dr. Ertan Demirtaş, Sayın Dr. Hikmet Tezel ve Alan Hastanesinin tüm heekim ve mensuplarına, Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri, akraba, dost ve yakınlarına en içten duygularımla teşekkür eder, sevgi ve sayılarımı sunarım. Dr. Kemal Alemdaroğlu."

 
zaman



Bu haber 1,870 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,161 µs