Güney öfkesi | " /> Güney öfkesi | "/>

En Sıcak Konular

Bahçeli'den TRT'ye Güney öfkesi

27 Ocak 2009 10:57 tsi
Bahçeli'den TRT'ye Güney öfkesi MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grubunda gündeme ilişkin konuları değerlendiriyor;

İşte konuşmalarından satırbaşları;

Milletimiz AKP iktidarının siyasi uygulamarıyla tam bir korku tüneline sokulmuş. Devlet bölünmüş ayrışmış ve mevzilenmiştir. Bu noktadaki en tehlikeli olan zihinlerdeki parçalanmışlıklık ortaya çıkmıştır. Türk toplumun böylesine büyük ve ciddi bir yükü daha uzun bir süre kaldıramayacağı gün gibi ortadadır.

Sorunların temelinde hükümet etme anlayışının yol açtığı sorunlar bulunmaktadır.

Millet fertlerinin karmaşıklaşanan  meselelre karısında aklı karışmıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi hükümetleri milletimizin çağan olaylarını kendine özgü bir üslupla anlayabilme kudretine büyük bir darbe vurmuştur. Kuvvetli bir devletin yerine, kimsenin kimseye güvenmediği, şüphelerin kanat olarak belirlendiği bir yönetim anlayışıyla türkiye uçurumun kenarına kadar getirilmiştir.

Bugün Türkiye siyasi belirsizliğin ve gerginliğin endişe verici bir gerginlik kazandığı, korkunun toğlum hayatının her alanına egemen olduğu ve siyaset kurumunun bu gelişmeler karşısında çözüm kapısı olmaktan çıkıp, ağır güven kaybına uğradığı ortadadır.

ERGENEKON

Başbakan Erdoğan’ın Karadeniz’de yaptığı bir konuşmada, yurt içi ve yurtdışı’nda ben Türk’üm diyerek dolaşabildiğini söylemesi çok dilli siyasi anlayışıdır. Haddi olmadığı halde Türklükten bahsederek bu konudaki ayıplarını telafi etmeye çalışan Erdoğan’ın milletin vicdanda açtığı yara asla ortadan kalkmayacaktır.

Bunları herkes unutsa bile MHP unutmayacaktır, herkes affetse bile MHP affetmeyecektir.

MHP bu dava kapsamındaki görüş ve düşüncelerini geçmişte çeşitli vesilelerle ortya koymuş ve hassasiyetini ortaya koymuştur. Bu konudaki yaklaşımımız hukuku ve yargıyı siyasallaştırmamak, terörle mücadeleyi zaafa uğratmamak ve toplumda korku uyandırmamak olarak özetlenecektir.


Söz konusu davayı bir çatışma vesilesi gibi görmeye başlayan iktidar ile ana muhalefetin tutumlarının soruşturmayı giderek siyasallaştırdığı ortadadır.

Davayla ilgili belgeler görüşme kayıtları ilgisiz kişilerin eline geçerek alenen yayınlanmıştır. Bu yayınların adli süreci etkilemeye çalıştığı gözlerimizden kaçmamıştır.

BAHÇELİ TRT'YE ÖFKELENDİ

Ayrıca buna en son TRT’de yer almış, ne olduğu belirsiz bir şahsı canlı yayına çıkarmıştır. Yapılan bu yayıncılık faaliyetlerinin topluma fitne tohumları serpmiştir.

Yıllardan beri siyaset yapan MHP'nin başkentteki faaliyetlerini bile yayınlamaktan kaçanan bu kurumun, yaptıklarını habercilik heyecanı olarak görmek normal değildir.

internethaber



Bu haber 352 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,538 µs