-Video | " /> -Video | "/>

En Sıcak Konular

CNNTÜRK'te Ergenekon dalgası -Video

27 Ocak 2009 15:25 tsi
CNNTÜRK'te Ergenekon dalgası -Video Soruşturmayı ciddiye almayanlar, av tüfeğiyle darbe mi olur deyip magazinleştirmeye içini boşaltmaya çalışanlar da oldu ama böylesi görülmedi.

Onlar örtmeye çalıştıkça, hukuk işledi, derin bağlantılar, Türkiye'yi kaosa sürükleyecek planlar, dahası cephanelikler çıktı. CNNTürk'te yayınlanan 5N1K'da ise Ergenekon soruşturması resmen espri konusu oldu. Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu programda bölge bölge hava durumu şeklinde “Ergenekon durumu” yayınlandı. İzleyenlere “tedirginliği elden bırakmamayı, sabah baskınlarına dikkat etmeyi” tavsiye eden CNNTürk, Özel timcileri de uyarmayı unutmadı. İzleyin…


ERGENEKON'DA BÖYLE SULANDIRMA GÖRÜLMEDİ

CNNTürk’ün “dalgalı” hava durumunda Ergenekon operasyonları ile inceden inceye işte böyle dalga geçiliyor:

Marmara, Ergenekon operasyonlarındaki en yoğun günlerini yaşıyor. Operasyonda birkaç gün mola verilmesi beklenirken önünüzdeki hafta içinde yer yer gözaltı yaşanabileceği belirtiliyor.

Ege’de Ergenekon yönünden biraz sakinlik bekleniyor. Denizlere sıçraması beklenen operasyondan dolayı denizciler tedirgin. Küçük soruşturmalar operasyonlara yol açabilir. Aman denizciler dikkat.

Ergenekon operasyonu Akdeniz'in batısını da etkisi altına alıyor. Bu böyle haftasonu da devam edecek. Dinlemelerde çıkacak sonuçlara göre de Akdeniz için zor günler başlayabilir. Marmara'dan esen Ergenekon dalgasını özellikle bölgede yaşayan Rus vatandaşları etkisi altına alması bekleniyor. Akdenizlilere tedirginliği ve tedbiri elden bırakmamalarını tavsiye ediyoruz.

Geliyoruz İç Anadolu Bölgesi'ne.. Özel Timciler aman dikkat. Özellikle Tokat çevrelerinde ve İç Anadolu'nun doğusunda Özel Timcilere yönelik operasyonlar artıyor. Emniyet Müdürlüklerini de fırtınalı günler bekliyor. Ergenekon İç Anadolu'da gece baskınları ile etkisini hissettirecek. Pazar günü bölgenin doğusunda birkaç gözaltı birkaç gözaltı ve birkaç soruşturma yaşanabilir. Aman dosyalarını almadan evden çıkmayın.

Karadeniz ve Bolu çevreleri gergin günler yaşıyor. Batı Karadeniz'de operasyon açısından yoğun günler yaşanırken Doğu Kardeniz'de yer yer gözaltılar ve tutuklamalar başlıyor. Denizler sakin. Ama denizciler tedbiri elden bırakmasın.

Doğu Anadolu'da havaya sis hakim. Bu sisli hava Ergenekon'u yer yer etkisi altına alabilir. Parçalı bulutlu gibi görünen operasyonun bu karasızlık günlerinde Erzurum ve Erzincan çevrelerinin etkisi altına alması bekleniyor. Sabah baskınlarına dikkat.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi ise Ergenekon açısından oldukça hareketli. Ölüm kuyularını etkisinden kurtulamayan bölgelerde yer yer operasyonlar bekleniyor. Hafta başında ise gözaltılar soruşturmalarla karışık tutuklamalara dönüşecek. Uzmanlar bölgedeki vatandaşlara sakin günlere aldanmamalarını ve dinlemelerden uzak kalmalarını tavsiye ediyor. İl il Ergenekon durumuna geçmeden önce havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun diyoruz.

İllere göre Gözaltı Sayısı:
İstanbul: 12
Isparta: 4
Şırnak: 7
Kahramanmaraş: 6
Antalya: 2
Elazığ: 5
Sivas: 11
Tokat: 4
Bursa: 12




Bu haber 1,089 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,486 µs