En Sıcak Konular

Lincoln'ün kabusu geri döndü!

26 Ocak 2009 17:43 tsi
Galatasaray'da Brezilyalı yıldızdan gelen haber şoke etti.

Galatasaray'da, sakatlığı süren Lincoln'ün, Sivasspor ile yarın oynanacak Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

Kulüp resmi internet sitesinden sakatlıkları devam eden oyuncular ile ilgili yapılan açıklamada, 17 Ocak Cumartesi günü Malatyaspor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında almış olduğu darbe sonucunda diz kapağı tendonunda ve tendonun kemiğe yapışma bölgesinde zedelenmeye bağlı yaygın ödem oluşan Cassio Lincoln'ün, yarın oynanacak Sivasspor karşılaşması kadrosunda yer alamayacağı bildirildi. Tedavisine yoğun bir şekilde devam edilen Lincoln'ün ağrı ve ödeminin azalmakla beraber sürdüğü kaydedildi.

-SERVET VE TEKNİK HEYET KARAR VERECEK-

Açıklamada, tedavisi devam eden ve takım antrenmanına katılacak Servet Çetin için son kararın, bu akşam teknik heyet ve sporcu tarafından verileceği ifade edildi.

Sivasspor ile cumartesi günü oynanan Sivasspor karşılaşmasında ayaklarına almış oldukları darbelerden ötürü maç sonrası yenilenme çalışmalarını salonda yapan Ayhan, Arda, Emre Aşık ve Barış'ın yarın oynanacak Sivasspor Fortis Türkiye Kupası karşılaşması kadrosunda yer alma durumlarının, bu akşam gerçekleştirilecek antrenman öncesi yapılacak kontroller sonunda netleşeceği vurgulandı.

Tedavi ve çalışmaları takımdan ayrı devam  eden Nonda ve Linderoth'un takımla çalışmalara başlamaları yönündeki kararın ise bu akşam antrenmanından önce yapılacak muayene sonucunda verileceği belirtildi.

Harry Kewell ve Hasan'ın tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada çalışmalara devam ettiği, Murat'ın tedavisinin de Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdüğü kaydedildi.

-UĞUR TÜRKİYE'YE GELİYOR-

Ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları Almanya'da devam eden Uğur Uçar'ın hafta sonu Türkiye'ye döneceği ve çalışmalarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam edeceği ifade edildi.

Ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmaları iyi gittiği tespit edilen Serkan Çalık'ın ise bir aydan kısa bir sürede Türkiye'ye dönmesi ve çalışmalarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam etmesinin planlandığı açıklandı.

 



Bu haber 640 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,602 µs