En Sıcak Konular

Pamukoğlu'ndan şok sözler!

26 Ocak 2009 17:31 tsi
Pamukoğlu'ndan şok sözler! Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, iktidara geldiklerinde Şeriatçılara ve Kürtçülerle mücadeleyi temel amaç olarak belirleyeceklerini söyledi. İşte Pamukoğlu'nun sözleri...

Pamukoğlu gelmeden kesmeye başladı!


Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, bir ülkede çeteciliğin hükümetin iradesizliğinden çıkabileceğini savundu ve “Bir PKK itirafçısının sözü ile medyada haber yapanlar ülkesine her şeyini veren gazimizin hazin sonunun müsebbibi olmuştur, kına yaksınlar” dedi. Pamukoğlu, HEPAR’ın şeriatçıların ve Kürtçülerin Cumhuriyeti yıkmalarının önünü kesmek için kurulduğunu söyledi.

HEPAR 1. Olağan Kurultayı Atatürk Spor Salonu’nda yapılıyor. Kurultaya yoğun katılım olduğu görüldü. Sarıkamış’tan getirilen dev Türk bayrağının salonda iki kez elden ele dolaştırıldığı kurultayda, iki gün önce Ergenekon soruşturması kapsamında aranan ART televizyonunda Pamukoğlu’nun görüntülerinin verilmesi dikkat çekti. Pamukoğlu, salona Plevne Türküsü eşliğinde girdi. ‘Pamukoğlu Başbakan bölünmez yüce vatan’ sloganlarının atıldığı kurultayda, Pamukoğlu, salonu dolaşarak tüm parti teşkilatlarını tek tek selamladı. Divanın oluşturulması sonrasında saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş kurultay salonuna gönderdikleri telgraflarla Pamukoğlu’nu tebrik ettiler. Uğur Mumcu ve Gafar Okan’ın anılmasının ardından kürsüye çıkan Pamukoğlu, partisinin gelecekte hayata geçireceği icraatları ile ilgili iddialı açıklamalar yaptı.

“Bu parti neden kuruldu?” cümlesi ile konuşmasına başlayan Pamukoğlu, artık klasik siyasetçileri tarihe gömmenin zamanının geldiğini belirterek, “Bu partinin kuruluş sebebi şeriatçıların ve Kürtçülerin Cumhuriyeti yıkmalarının önünü kesmektir” dedi. Bağımsızlıktan çıkmanın yolunun başkasının parasını harcamaktan geçtiğini belirten Pamukoğlu, IMF Dünya Bankası programlarının iktidar olduğu dönemde durdurulacağını kaydetti. Ülkesi yolsuzluk nedeniyle batan 202 ülkeden dördüncüsünün Türkiye olduğunu belirten Pamukoğlu, “Bu ülkede bir yenilgi havası hakim. Biz bunu tersine çevireceğiz. Ülkeyi (platformun arkasında yazan yazıyı göstererek), 11 Kasım 1938’e götüreceğiz” diye konuştu.

-“AB İLE FAALİYETLER DONDURULACAK”-

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, iktidara geldiklerinde YÖK’ü kaldıracaklarını, devlet üniversitelerini parasız yapacaklarını, özel üniversitelerin ise yaşamlarına devam edeceklerini söyledi. Tarım ve hayvancılığa özel önem atfedeceklerini belirten Pamukoğlu, köyden kente yaşanan göç ortamını tersine çevireceklerini ifade etti. Özelleştirme adı altında ülkenin savaş ganimeti verilir gibi takdim edildiğini de söyleyen Pamukoğlu, “Bizim hudutlarımızda şu yazıyor, bizim ülkemiz satılıktır. İstanbul’da konstantin kurulmaya çalışılıyor. Bir sabah Müslümanları Ayasofya’da namaz kılarken görebilirsiniz” şeklinde konuştu. Askerlik sisteminin yeniden yapılandırılacağını, profesyonel askerlik sistemi ile 200 bin kişilik bir ordunun kurulacağını kaydeden Pamukoğlu, Türk yargısının da tamamen bağımsız hale getiriliceğini vurguladı. Pamukoğlu, “Bizim dönemimizde AB ile ilgişkiler dondurulacaktır” dedi.

-“DENİZ FENERİ TEKRAR YARGILANACAK”-

Pamukoğlu, iktidara geldiklerinde dokunulmazlıkların mutlaka kaldırılacağını, işçilerde olduğu gibi memurlarda da siyasi parti üyeliklerin geçerli olacağını ifade etti. Yolsuzluklara olanak tanıyan ticari sır, banka sırrı gibi konulara da çare bulunacağını belirten Pamukoğlu, Deniz Feneri Davası’nı hatırlatarak,“Dini sömürerek, insanları sömürerek para toplayan ve bunu kendi çıkarları için kullanan, Alman mahkemelerinin mahkum ettiği herkesi tekrar Türkiye’de de yargılayacağız” dedi.

-“KÜRT DEVLETİ KURULUYOR”-

PKK ile mücadele kapsamında 30 bin şehit verildiğini, 500 milyar dolar da para harcandığını hatırlatan Pamukoğlu, “Yüreğimizde bir Kürt devleti inşa ediliyor. Her şey tamam da söylemeye insanların dili varmıyor. Dağdakiler İmralı ile çalışıyor. Bizdeki hükümet ise Talabani ve Barzani ile çalışıyor. TRT’de Kürtçe yayına başladı. Şeşbeş, o şeşe bir de beş ilave edip tavla oyanatacağım. Federe devlet kuracaklarmış gel de kur” diye konuştu. Irak’ta yaşanan Çuval Olayı ile ilgili olarak da sert açıklamalarda bulunan Pamukoğlu, “Bu olaya izin veren herkes Türk yargısının önünde hesap verecektir” dedi.

-“KINA YAKSINLAR”-

Bir ülkede çeteciliğin hükümetin iradesizliğinden çıkabileceğini savunan Pamukoğlu, “Bir PKK itirafçısının sözü ile medyada haber yapanlar, ülkesine her şeyini veren gazimizin hazin sonunun müsebbibi olmuştur. Bu gemi batarsa ambardaki farelerin hiçbiri yüzerek kurtulamazlar. Gazi albayımız sizlere onuru ile cevap verdi İşte sonuç, kına yaksınlar” dedi. Osman Pamukoğlu’nun sözleri sık sık ‘şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganı ile kesildi. Konuşmasını, “Hak ve Eşitlik Partisi iktidara gelecek. Sizlerde bu mücadelenin kahramanları olacaksınız” diyerek bitiren Pamukoğlu, salondan büyük alkış aldı.



Bu haber 1,125 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,020 µs