En Sıcak Konular

Arınç: Adayı beğenmeyen çeker gider"

26 Ocak 2009 17:30 tsi
"Bülent Arınç, yerel seçimler için belediye başkan adaylarının isimleri açıklandığında bazı kişilerin kendisini arayıp tepkisini dile getirdiğini aktarırken, Adayı beğenmeyen çeker gider. Nereye gidersen git. Ben sana acırım dedi.

AK PARTİ'nin Manisa merkez, ilçe ve beldelerdeki belediye başkan adayları Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıya, yüzlerce partilinin yanı sıra, AK Parti Manisa milletvekilleri Bülent Arınç, Mehmet Çerçi, İsmail Bilen ve Recai Berber, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi de katıldı. TRT Sanatçısı Reşit Muhtar'ın konserinin ardından kürsüye gelen Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, “Zaman kapı kapı dolaşma zamanıdır” diyerek partilileri propaganda çalışmalarına destek vermeye çağırdı.

Daha sonra kürsüye gelen Bülent Arınç ise ilginç bir çıkış yaptı. AK Parti'nin belediye başkan adayları açıklandığında bazı kişilerden telefon aldığını aktaran Arınç, “Bazı il, ilçe ve beldeler de dahil olmak üzere adaylar üzerinde etkili olmak amacıyla bana bazı telefonlar geldi. ‘Şu şu kişi aday olursa iyi olur, aksi takdirde şu isim aday olarak açıklanırsa şu kadar kişi ile filanca partiye gideriz’ diyenler oldu. Unutmayın ki partiler disiplinli kuruluşlardır.
Burada senin adayın benim adayım diye bir şey olmaz. Partinin adayı vardır. Bana göre doğru olan sana göre yanlış olabilir. Sana göre doğru olan bana göre yanlış olabilir. Ama artık olan oldu, her şey açıklandı. Adayı beğenmeyen çeker gider. Nereye gidersen git. Ben sana acırım. Biz bu partiyi 50 yıl sonra bulduk. Bunu kaybetmeye tahammülümüz yok” diye konuştu.

 



Bu haber 586 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,670 µs