En Sıcak Konular

'AKP'ye Osmanlı tokadı atın!'

24 Ocak 2009 21:12 tsi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün Aydın'da partisinin adaylarını tanıtım toplantısı mitinge dönüştü. İstasyon Meydanı'nda 10 bin kişiye seslenen Bahçeli, AKP'nin tek alternatifinin MHP olduğunu söyledi.

Devlet Bahçeli konuşmasında yerel seçimde halkın ‘Osmanlı tokatı’ atarak AKP iktidarına çekidüzen verdirmesini istedi. Bahçeli, şöyle dedi:

“Türkiye'ye sesleniyorum. Bu mahalli idareler seçimlerinde millet iradesi ile bugünkü AKP yönetimine bir çeki düzen verdirecek, bir siyasi iradeyi ortaya koymanın zamanı geldiği düşüncesindeyiz. Eğer bu seçimlerde AKP kömürle, makarnayla, unla devletin imkanını alıp parti ve belediye üzerinden yoksula vererek, yoksulu aldatmaktadır. Yanlışlık bataklık gibidir, çırpındıkça batarsınız. Ama doğru, temiz bir su gibidir çırpındıkça yukarıya doğru çıkarsınız. Bu bataklıktan AKP'yi de kurtarmak istiyorsanız AKP'ye bir Osmanlı tokadı atmalısınız.”

29 Mart yerel seçiminde AKP'nin belediye başkanlıklarını kaybetmesi gerektiği görüşünü savunan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

AK PARTİ'NİN ALTERNATİFİ MHP'DİR

“Böylelikle yanlışını görerek kendisine gelmelidir. Ama bu da yetmez. Bu seçimlerde AKP kaybederse yerine geleceğin iktidarını işaret eden bir çıkışın da yapılması lazımdır. Yani AKP'nin alternatifinin millet iradesi ile ortaya konması lazımdır. Onun için bu seçimlerde AKP'ye ecdattan gelen bir Osmanlı tokadını atın da ayağı yerden kesilsin ve iktidarı kaybedeceği korkusuyla kendisine çeki düzen versin. Veya gelecekte iktidardan uzaklaşsın. Yerine kim gelmelidir diyorsanız o zaman hep beraber sesleneceğiz ve diyeceğiz ki AKP'nin alternatifi tektir oda Milliyetçi Hareket'tir.”

Devlet Bahçeli konuşmasının ardından, Aydın Belediye Başkanı adayı Hüseyin Aksu ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

gazeteoku



Bu haber 761 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,444 µs