En Sıcak Konular

Arda'nın Filistin teklifi büyük yankı buldu

23 Ocak 2009 10:10 tsi
Galatasaray'ın genç yıldızının yaptığı çağrıya cevap veren Brezilyalı futbolcular, "Arda'nın bu anlamlı mesajına hiçbirimiz kayıtsız kalamayız. Onun bu isteğini kabul etmek için telefonunu bekliyoruz" dedi.

Cevap gecikmeden geldi

Arda'nın tarihi çağrısı büyük yankı uyandırdı. Galatasaray'ın genç yıldızının yaptığı, "Filistin'e yardım için maç yapalım ve hasılatını oraya yollayalım" mesajına cevap çok geçmeden geldi. Başta Fenerbahçeli Roberto Carlos ve Alex ile Galatasaraylı Lincoln olmak üzere Süper Lig'in önde gelen isimleri Arda'nın bu çağrısına büyük destek verdi.

Çok büyük bir onur

Alex, Carlos ve Lincoln, "Arda'nın bu teklifi bizi duygulandırdı. Gerçekten reddedilemeyecek bir istek. Böyle bir teklife Türkiye'de oynayan Brezilyalı oyuncular olarak katılmaya hazırız. Bizim telefonlarımız 24 saat açık. Arda'nın telefonunu bekliyoruz. Hangi yerde hangi tarihte olursa olsun karşılaşmaya hazırız. Biz göreve hazırız" dedi.

Futbolcular ne dedi?

Rüştü Reçber: Kutsal bir görev
Böyle bir teklifi kabul etmeyecek futbolcu görmüyorum. Filistin'de yardıma muhtaç insanların düştüğü durum hepimizi üzüyor. Onlara belki tam anlamıyla destek olamasak da yaralarını biraz olsun hafifletmemiz onurlu bir davranış.

Ayhan Akman: Dayanışma şart
Arda'nın yaptığı bu teklifi duymak bile beni heyecanlandırdı. Filistin'de olanlar hepimizi kahretti. Bu insanlık dramına seyirci kalmak bir ıstırap. Ancak mağdur durumda olan insanlar için futbol maçı oynamamız belki bizi biraz olsun rahatlatır.

Hüseyin Cimşir: Kenetlenme zamanı
Arda kardeşimin bu anlamlı çağrısına elbette uyacağız. Gönlümüz Filistin'deki çaresiz insanların her zaman yayında olmak ister. Böylesine onurlu bir davranışa Süper Lig'de oynayan her futbolcu mutlaka kulak verecektir.

Arda alkışlanmalı: İbrahim Toraman
Arda'nın başlattığı bu çağrıya elbette uyacağız. Filistin'deki vahşetin boyutları gerçekten acı verici. Bizler burada rahat koşullar içinde yaşarken onlar orada nefes alma mücadelesi veriyor. Arda kardeşimizi bu yürekli çağrısı nedeniyle alkışlıyorum.

İşte o gün bugündür: Gökhan Gönül
Eğer yardıma muhtaç zor durumda olan insanlara gerçekten yardım etmek istiyorsak işte o gün bugündür. Filistin'de yaşayan masum insanlara bir nebze olsun yardım etmek için Arda'nın bu çağrısına elbirliğiyle destek vermemiz gerekir.

haber7



Bu haber 611 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,048 µs