PKK şoku | " /> PKK şoku | "/>

En Sıcak Konular

Perinçek'ten Baykal'a PKK şoku

23 Ocak 2009 09:43 tsi
Perinçek'ten Baykal'a PKK şoku Baykal "Ergenekon'un avukatıyım" derken, İP Lideri Doğu Perinçek, Baykal'ın PKK'yla işbirliği içinde olduğu iddiasını Murat Karayılan örneğiyle anlattı.

Ergenekon Terör Örgütü Davası'nda savunmasını yapan tutuklu sanık İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı bölücü terör örgütü PKK ile işbirliği yapmakla suçladı.

Baykal davanın öğleden sonraki kısmındaki savunmasında bölücü terör örgütü PKK elebaşısı Abdullah Öcalan ile Bekaa Kampı'nda yaptığı röportajların sebebini anlatırken ilginç bir değerlendirmede bulundu. Perinçek, 1991 genel seçimi öncesinde bölücü terör örgütü elebaşlarından Murat Karayılan'ın kendisini aradığını belirterek şunları söyledi:

"BAYKAL'A PKK'YLA İŞBİRLİĞİ SUÇLAMASI"

İşçi Partisi'nin Genel Başkanı oldum. Paris'ten Murat Karayılan aradı.(Bölücü terör örgütü elebaşlarından) Bana, "Efendim, Apo'nun (Abdullah Öcalan) talimatıyla arıyorum. CHP ile anlaştık. Bize 22 milletvekili veriyor CHP. Biz 22 milletvekilinin 4'ünün sizden olmasını istiyoruz" dedi. Biz bunu reddettik. Bunun üzerine Karayılan, hemen cevap vermememizi, partimizin yetkili organlarından konuşmamızı istedi. Ben organlara gerek olmadığını kabul etmediğimi söyledim.

"HER İKİ LİDERDE İŞBİRLİKÇİ"

Sayın Erdal İnönü ve Deniz Baykal, PKK ile seçim işbirliği yaptılar. Devletçi bir anlayış ile yaptılar. Doğru yanları olabilir. Elbette Deniz Baykal ve Erdal İnönü Türkiye'nin bölünmesini istemezler. Ancak İnönü ve Baykal 22 milletvekilini TBMM'ye soktu. Herkes biliyor o 22 milletvekilinin Abdullah Öcalan'ın tespit ettiğini. Herkes biliyor HEP ve HADEP'in PKK'nın uzantısı olduğunu.



Bu haber 580 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,028 µs